Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Ağlatır dizisine Jet Sosyete’den olay gönderme!

Aşk Ağlatır dizisine Jet Sosyete’den olay gönderme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı komedi dizisi ‘Jet Sosyete’ ilk 2 sezonunda ekranda yer almıştı. Şimdi ise 3. sezon puhutv.com’da yüksek tempolu bölümüyle yeni bir döneme başlıyor.

Bu yeni sezonda bolca gündelik konulara yönelik eleştirilerin dizide yer alacağı ve bu şekilde gündemde kalmaya çaba harcayacağının izlerini 3.sezon fragmanlarında görmüştük.

Çukur, Fazilet Hanım ve Kızları gibi dizilerdeki kime sahnelere gönderme yapılan 3. sezon tanıtımlarında bambaşka bir Jet Sosyete’nin gelmekte olduğunun işaretleri vardı.

Sezon açılışına Gizem’in yazarlık macerası ve televizyon ekranındaki klişeleri tiye alan sahneler damga vuracak. Bu sahnelerden birisi de Cengiz’in Gizem’in elini mumda yakma detayı olacak… Tabii ki bu sahnede önemli bir gönderme var.

Aşk Ağlatır dizisine Jet Sosyete'den olay gönderme! 8

2019-2020 sezonunun başında Aşk Ağlatır dizisinin olay yaratan bir fragmanı yayınlanmış ve bu sahnede Durul Bazan’ın canlandırdığı Bekir, Hafsanur Sancaktutan’ın canlandırdığı kızı Ada’nın elini ocağın üzerinde tutup ona işkence ediyordu.

Aşk Ağlatır dizisine Jet Sosyete'den olay gönderme! 9

Bu fragman yayınlandığı zaman büyük olay oldu ve RTÜK’ün de tepkisi sonrasında bu sahneler diziden çıkartıldı.

İşte Jet Sosyete’nin 3. sezon ilk bölümünde bu sahneye de farklı bir gönderme var.

Cengiz karakteri Gizem’in elini mumun üzerinde tutuyor. Bu sahneden fotoğraf paylaşıldı. Jet Sosyete’den Aşk Ağlatır dizisine bir gönderme olarak da akıllara yazıldı.

‘Jet Sosyete’nin üçüncü sezon ilk bölümünde Özkan Uğur, Mahir İpek ve Gülay Afşar da konuk oyuncu olarak yer alacak.

puhutv.com kullanıcıları; ‘Jet Sosyete’nin yeni bölümlerine herhangi bir üyelik olmaksızın puhutv.com adresinden, puhutv iOS ve Android uygulamasından, Apple TV ve Smart TV’den ulaşabilir, diziyi zaman ve mekandan bağımsız izleyebilir.