Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 11 Temmuz Cumartesi 142.bölümde Thapki’ye neler oluyor?

Aşk Bir Rüya 11 Temmuz Cumartesi 142.bölümde Thapki’ye neler oluyor?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Aşk Bir Rüya, izleyicilerle 11 Temmuz Cumartesi günü buluşacak. Dizinin 142. bölümünde Thapki’ye neler olacağı merakla bekleniyor. Diziden detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Aşk Bir Rüya’da bugün Thapki Şankar ve Neha’nın kendisine verdiği ilaçların etkisi ile garip davranışlar sergiler. Şada ve diğerleri ondan korktuklarını söyler ve evde istemezler.

Thapki, Neha ve Şankar’ın yaptıkları yüzünden akıl sağlığını kaybeder. Evde bir anda saçlarını yolmaya ve boynunu yırtmaya başlar. Thapki’yi o şekilde gören ev halkı endişelenir. Evdekiler ondan korkup, gitmesini istese de Bihan ona sahip çıkar.

Diğer yandan Bihan, Kabir’e olan borcunu ödemek için televizyonda yayınlanan bir bilgi yarışmasına katılır. Amacı yarışmadan kazanacağı para ile Kabir’e kaybettiği evlerini geri almaktır. Bihan, Kabir ile girdiği iddiayı kazanabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ her gün 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Ma nish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram, Romantik