Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 30 Nisan Perşembe 71. yeni bölümde Thapki ve Şada arasında büyük yarış!

Aşk Bir Rüya 30 Nisan Perşembe 71. yeni bölümde Thapki ve Şada arasında büyük yarış!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Aşk Bir Rüya dizisinin 71.yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. 30 Nisan Perşembe günün saat 21.30’da yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünden detayları haberimizde bulabilirsiniz. Thapki ve Şada arasında büyük yarış!

Aşk Bir Rüya’da bu akşam Vasu gelinleri arasında bir yarış düzenler. Sabrın ve dayanıklılığın sınandığı bu testlerin galibi kim olacak?

Evde gelinler arasında dayanıklılık testi yapılır. Şada Thapki’ye fırsat vermek istemez. Fakat Thapki Şada’ya rağmen ilk testi başarıyla geçer. Dhruv ise Thapki ve Bihan arasında duygusal bir yakınlaşmanın başladığını düşünerek çok öfkelenir. Vasu gelinlerinin ikinci testleri için eve bir sürü çocuk getirir ve onların sabrını dener.

Şada Thapki’yi yenmek için çocuklara onun kekemeliğiyle dalga geçmesini söyler. Çocukların sözleriyle çok üzülen Thapki gözyaşlarını gizlemeye çalışır. Thapki ve Şada arasındaki bu yarış nasıl sonuçlanacak?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan