Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 7 Mart Cumartesi 19. Bölüm Fragmanı İzle

Aşk Bir Rüya 7 Mart Cumartesi 19. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya – Thapki Pyaar Ki 7 Mart Cumartesi tarihli 19. bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünden ilk fragmanı videoda bulabilirsiniz. Vasu Thapki’nin kekeme olduğunu öğrenir ve büyük bir şok yaşar. Vasu Thapki’nin sözlerine rağmen nişanı durduracak mı?

Thapki ve Dhruv birbirlerine olan duygularını itiraf etmekte inatlaşınca bir dans yarışması yapmak zorunda kalır. Yarışmayı kaybeden kişi Dhruv olur ve herkesin içinde Thapki’ye olan hislerini açıklamak zorunda kalır. Dhruv’un sözleri karşısında duygulanan Thapki çok mutlu olur.

Dhruv Thapki’yi sahneye çıkarır ve ondan duygularını söylemesini ister. Vasu Thapki’nin kekelediğini görünce şok olur. Kekeme insanlarla ilgili düşünceleri aklına gelen Vasu nasıl tepki vereceğini şaşırır. Vasu nişanı durduracak mı?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Dizinin genel hikayesi:
Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh
Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat
Tür: Dram , Romantik
Yapımı: 2015 – Hindistan