Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 87. bölüm 15 Mayıs Cuma Vasu evden kovuluyor!

Aşk Bir Rüya 87. bölüm 15 Mayıs Cuma Vasu evden kovuluyor!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında yayınlanmakta olan Aşk Bir Rüya dizisinin 15 Mayıs Cuma günü ekrana gelecek olan 87. yeni bölümünde neler yaşanacağının detayını haberimizde bulabilirsiniz. Vasu evden kovuluyor… Aşk Bir Rüya’da bu akşam Vasu’nun geçmişte yaptıkları ortaya çıkar ve evden kovulur. Kayınvalidesinden intikam almak isteyen Şada ne planlıyor?

Şada Vasu’nun geçmişte Thapki’ye yaptıklarını ortaya çıkarır ve Dhruv’un annesinden nefret etmesine sebep olur. Büyükanne Thapki ve Dhruv’un evlenmesine engel olduğu için Vasu’yu evden kovar. Şada gidecek hiçbir yeri olmayan Vasu’yu kendi babasının evine götürür.

Ailesinden ayrılan Vasu çok acı çeker. Thapki ve Bihan ise annelerini geri getirmek için yol arar. Annesini görmek isteyen Bihan Şada’nın ailesinin evine gider. Annesini hizmetçi kıyafetiyle gören Bihan çok öfkelenir. Vasu’dan intikam almak isteyen Şada’nın aklından ne geçiyor?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 22:30, hafta sonu 22:15’te Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan