Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk-ı Memnu sen neymişsin öyle! Yıllar sonra öyle bir şey ortaya çıktı ki, hiç şaşırmayacaksınız!

Aşk-ı Memnu sen neymişsin öyle! Yıllar sonra öyle bir şey ortaya çıktı ki, hiç şaşırmayacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk televizyon tarihinin en başarılı yapımları arasında yer alan Aşk-ı Memnu dizisi, öyle büyük başarı kazandı ki sadece ülkemizde değil dünyanın farklı ülkelerinde de büyük kitleleri ekran başına topladı.

Sadece bununla kalmadı, yıllardır yer alan tekrarları bile çok izleniyor. Hatta Aşk-ı Memnu’nun tekrar tekrar yayınlanan final bölümü her ekrana geldiğinde izleyicide büyük bir ilgi gördü.

Aşk-ı Memnu dizisini büyülü bir iş olarak nitelendiren Hazal Kaya, aslında bu büyük ilginin sebeplerini de açıklayan sözler sarf etti.

Youtube’da yer alan “Aşırı Ünlüler ile Kısa Görüşmeler” programına katılan Hazal Kaya, kendisinin bile yıllar sonra Aşk-ı Memnu dizisinin tekrarını izlediğini hatta aynı durumu Adnan Ziyagil karakterine hayat veren Selçuk Yöntemin de yaşadığını açıkladı.

Bir döneme damgasını vuran, birçok ülkede yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinin yıllar sonra tekrarını izlediğini belirten Hazal Kaya, “Hatırlamadığım sahneleri izliyorum. Bu arada Aşk-ı Memnu’ya büyümü yapmışlar, ne yapmışlar bilmiyorum. Aşk-ı Memnu büyülü bence, efsunlu bir iş ol. Biz bir sabah Selçuk abi ile birbirimize fotoğraf yolladık. Çünkü Teve2’de Aşk-ı Memnu varmış. İkimiz de tutulmuşuz evden çıkamıyoruz. Fotoğrafını çektim, dedim ki ‘Biz bu işte oynadık yani niye hala izliyoruz abi bunu…’ Böyle izliyorum ve hatırlamıyorum filan…” diye konuştu.

Başlarken böyle bir iş olacağını hiç düşünmediği itirafını yapan Hazal Kaya, “Ben Selçuk Yöntem ile oynayacağım diye ellerim ayaklarım titriyordu. 17 yaşındayım. 18 yaşıma sette girdim ben” diye konuştu.

Kendisinin de Nihal karakterini sevemediğini ifade eden Hazal Kaya, Nihal’in oda oda Behlül’ün aldığı pırlanta yüzüğü gösterdiğini sahneyi hatırlattı ve o sahnedeki Nihal’i bir hayli eleştirdi.