Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk-ı Memnu’nun Beşir’i Baran Akbulut müthiş bir diziyle ekranlara dönüyor!

Aşk-ı Memnu’nun Beşir’i Baran Akbulut müthiş bir diziyle ekranlara dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2008 yılında yayınlandığında Türkiye’de büyük olay yaratan Aşk-ı Memnu dizisinde Beşir karakterini canlandıran Baran Akbulut yaklaşık üç yıl aradan sonra ekrana geri dönüyor. Akbulut, bomba gibi bir dizide yer almaya hazırlanıyor.

37 yaşındaki oyuncu Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olduktan sonra ilk dizi deneyimini Aşk-ı Memnu gibi dev bir yapımla yaşamıştı. Akbulut Aşk-ı Memnu dizisinde hizmet ettiği yalıdaki ailenin biricik kızı Nihal’e umutsuzcasına aşık olan, bu uğurda hayatını kaybeden Beşir’i canlandırmıştı.

Bu rolüyle herkesin hafızasında yer etmeyi başaran Baran Akbulut ardından Behzat Ç., Son, Yedi Güzel Adam, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Aşk ve Mavi dizilerinde rol aldı. Yetenekli oyuncu en son 2019 yılında rol aldığı Kuzgun dizisinden sonra bir daha dizilerde görünmedi.

Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i Baran Akbulut müthiş bir diziyle ekranlara dönüyor! 21

Baran Akbulut yaklaşık üç yıl ara verdiği dizi dünyasına çok iddialı bir projeyle geri dönmeye hazırlanıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Akbulut, önümüzdeki günlerde Show TV’de yayınlanacak Aziz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’in başrollerinde yer aldığı proje bir dönem dizisi olacak. Antakya’da yapılacak çekimler 6 Eylül’de başlayacak.

1930’lu yıllara izleyicileri götürecek olan Aziz, bir Fransız askerin ölümünden sorumlu olan Aziz Payidar’ın aşkını bırakması ve yıllar sonra geri döndüğünde bambaşka bir ortam bulmasını anlatıyor.

Aziz dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Meral Çetinkaya, Güven Murat Akpınar, Ayten Soykök, Eren Hacısalihoğlu ve Yılmaz Bayraktar gibi önemli isimler yer alıyor.