Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aşk iddiaları gündem oluyor ama Birce Akalay’ın yanıtı ve sitemi gündem olmuyor!

Aşk iddiaları gündem oluyor ama Birce Akalay’ın yanıtı ve sitemi gündem olmuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in bebekleri Kurt Efe’yi görmeye hastaneye giden çiftin ilk dostlarından birisiydi… Bebeğin sağlıklı olduğunu ve ünlü çiftin de büyük mutluluk yaşadığını söyleyen oyuncunun yüzündeki gülümseme de çok anlamlıydı.

Birce Akalay, “Sağlıklı, mutlu, huzurlu, keyifliler. Çocuklarını aldılar kucaklarına, doğal olarak mutlular” diye konuştu. Kurt Efe’yi de gördüğünü ve çok tatlı bir bebek olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, “İnşallah sağlıklı büyüsün” dedi.

Birce Akalay ile Sadettin Saran’ın gizlice Kaz Dağları’nda birlikte tatil yaptığına yönelik olarak magazin basınına düşen iddialar olmuştu. Birce Akalay ile Sadettin Saran hakkındaki aşk iddialarını bir kez daha gündeme getiren bu iddialara karşı oyuncu, haberin asılsız olduğunu belirterek şöyle konuşmuştu: “Bir doğum günü yemeğini alıp, başa baş bir yemek haline getirmişler, asılsız haber.”

Birce Akalay, muhabirlerin tekrar kendisine bu iddiaları sormasına kızdı. Oyuncu, büyük bir tepki göstermemek için kendisini zor tutarken, sitemini ise şu sözlerle ifade etti:

“Ben bu konuyla alakalı söylemem gereken şeyi söyledim arkadaşlar. Tepki de göstermek istemiyorum ama söyleyeceğimi söyledim niye ikna olmuyorsunuz onu anlamıyorum gerçekten. Bunun cevabını bir kere verdim, niye bir kere daha vereyim, gereksiz.”

Birce Akalay’ın Sadettin Saran konusunda magazin gündeminde yer alan iddiaların asılsız olduğunu söylemesine rağmen, magazincilerin bunu ısıtarak yeniden gündeme taşımasından duyduğu rahatsızlık kameralara yansıdı. Aşağıdaki TV100 videosundan oyuncunun tepkini izleyebilirsiniz.