Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aşk Kumardır dizisine sosyal medyada ilgi büyük oldu!

Aşk Kumardır dizisine sosyal medyada ilgi büyük oldu!

tarafından ker_def

Türkiye’nin dijital platformu EXXEN’in ilk bölümünü izleyiciyle buluşturduğu yeni nesil komedi dizisi ‘Aşk Kumardır’; kadın erkek ilişkilerine dair klişeleri birbirinden eğlenceli skeçlerle ele alan senaryosuyla ve renkli oyuncu kadrosuyla büyük ilgi gördü.

Kısa skeçlerden oluşan dinamik yapısıyla ve farklı mizah anlayışıyla büyük beğeni toplayan dizinin ilk bölümü, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi ve trend listelerinde boy göstermeye başladı. ‘Aşk Kumardır’ın en çok ilgi gören skeçleri #AşkKumardır etiketiyle TikTok’ta 7 milyon izlemeye ulaşırken, Instagram’da da yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Yapımcılığını Hack Creative Yapım’ın, yönetmenliğini İ. Nezih Helvacıoğlu’nun üstlendiği, senaryosunu ‘Bir Kadın Bir Erkek’ dizisinin senaristlerinden Murat Dişli ve Zeki Enes Akkan’ın yazdığı ‘Aşk Kumardır’, kadın erkek ilişkilerine sıradışı ve eğlenceli bir yorum getiriyor.

Aşk Kumardır dizisine sosyal medyada ilgi büyük oldu! 7

‘Aşk Kumardır’ın yapımcılığını Tolga Kutlar ve Sultan San üstlenirken, dizinin başrolünü Ecem Erkek, Barış Yıldız, Seda Türkmen, Efe Tunçer, Elit Andaç Çam, Emre Taştekin paylaşıyor.

Her bölümde yaklaşık 20 skeçte; kadın-erkek ilişkileri, arkadaşlıklar, insani zaaflar ve durum komedileri ele alınıyor.

‘Aşk Kumardır’ yeni bölümleriyle EXXEN’de!