Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam ara verince, Burcu Özberk tatil keyfi yaptı!

Aşk Mantık İntikam ara verince, Burcu Özberk tatil keyfi yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk, Afili Aşk isimli çok sevilen romantik komedi dizisinden sonra Çocukluk isimli Fox TV dizisinde yer almıştı. Oyuncu, yaz ekranına ise yine romantik komedi tercihi yaparak döndü…

Fox TV’de yayınlanan ve yaz ekranının en başarılı dizisi olarak öne çıkan Aşk Mantık İntikam’da Esra karakterini canlandıran oyuncu, Kurban Bayramı nedeniyle verilen kısa arayı tatil yaparak değerlendirdi.

Aşk Mantık İntikam ara verince, Burcu Özberk tatil keyfi yaptı! 8

İlhan Şen ile dizide çok iyi bir uyum yakalayan Burcu Özberk, yine oyunculuk yetenekleri ile ekranda adından konuşturuyor. Sosyal medyada da en çok etkileşim alan kadın oyunculardan birisi olan Özberk, verilen arada tatil keyfi yaparken, görüntüleri de instagram hesabından yayınladı.

Yeğeni ile de güzel vakit geçirdiğini paylaşımları ile gösteren ünlü oyuncu, tatil güzelliği ile de hayranlarından yine binlerce beğeni topladı ve birçok iltifat aldı.

Aşk Mantık İntikam ara verince, Burcu Özberk tatil keyfi yaptı! 9

Burcu Özberk, kısa süren tatilin ardından ise yeniden dizinin setine döndü. Aşk Mantık İntikam dizisi, ilk 5 bölümü ile en iyi reytingleri elde eden yaz dizisi olmayı başardı.

Dizinin 6. yeni bölümü ise 30 Temmuz Cuma günü izleyicilerle yeniden buluşacak. Burcu Özberk, uzun bir süre daha sette yoğun tempoda çalışmaya devam edecek.