Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam başarı yolunda son gaz ilerliyor!

Aşk Mantık İntikam başarı yolunda son gaz ilerliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yaz dizisi Aşk Mantık İntikam, başarısını sessiz ve derinden sürdürüyor. Başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen’in yer aldığı dizi layık görüldüğü ödülle başarısını taçlandırdı.

Her ne kadar hem reytinglerde hem de sosyal medyada son derece başarılı sonuçlar elde etse de, romantik komedi dizi Aşk Mantık İntikam hakkında final yapacağı dedikoduları ortaya atılmıştı. Son derece anlamsız bulunan bu iddaya yanıt başrol oyuncusu Burcu Özberk’ten gelmişti.

Burcu Özberk gazetecilere yaptığı bir açıklamada yeni sezon da devam edeceklerinin müjdesini vererek, “Yeni sezonda da her Cuma Fox TV’de beraberiz. Ayrıca haber de kötü reyting diye bir şey okudum, biz sezonda en iyi, en güzel reytingi alan iş olduk. O yüzden her cuma sizi bekliyoruz” diyerek hayranlarının yüreğine su serpmişti.

Aşk Mantık İntikam başarı yolunda son gaz ilerliyor! 8

Dizi hakkında iddialar süre dursun Aşk Mantık İntikam, elde ettiği ödülle başarısını taçlandırdı. Fox TV’de yayınlanan dizi Magazin Gazetecileri Derneği tarafından verilen Altın Objektif Ödülleri’nde Yılın Romantik Komedi Dizisi kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ödül gecesine katılan Burcu Özberk, şıklığıyla dikkat çekerken hayranları güzel oyuncunun bu ödülü sonuna kadar hak ettiğini dile getirdi. Ödül gecesine katılan Burcu Özberk, kısa sürede Twitter’da günün konusu haline geldi.

Aşk Mantık İntikam başarı yolunda son gaz ilerliyor! 9

Ödül törenine katılan başrol erkek oyuncusu İlhan Şen’in de sıra dışı ve şık kostümü dikkat çekti. Burcu Özberk ve İlhan Şen, dizide olduğu gibi gerçek hayatta da çok iyi bir ikili oldu.

Bu arada Aşk Mantık İntikam, sosyal medyada rekor kırmaya devam ediyor. YouTube’da en çok takipçiye sahip dizilerden biri olan Aşk Mantık İntikam’ın abone sayısı 1.18 milyona ulaştı. Videoların izlenme rakamları da rekor kırıyor. Dizinin 15. bölümünün fragmanı üç gün içinde 3.3 milyon izlenme rakamına ulaştı.