Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam bitiyor ama üzülmeyin aynı yapımcıdan yeni proje geliyor!

Aşk Mantık İntikam bitiyor ama üzülmeyin aynı yapımcıdan yeni proje geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedi dizisi çok iyi bir sınav verdi… Geçen yıl yaz aylarına damga vuran proje, kış dönemi dizileri karşısında düşen reytinglerine rağmen iyi bir direnç sergiledi.

Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı diziden, Burak Yörük ve Melisa Döngel gibi iki önemli isim ayrılmış olmasına rağmen, süreç içinde bazı oyuncular da hikayeye büyük katkıda bulundu. Anıl Altan yıllar sonra bu diziyle ekrana dönüş yaptı. Son dönemde ise Cem Belevi, öne çıkan bir performans sergiliyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin 39. bölümde bitmesi beklenirken, hayranları sevindiren 3 bölüm daha uzatma kararı da olumlu bir gelişme oldu… 42. bölümü ile Nisan ayında final yapacak olan dizinin ardından ise aynı yapımcıdan yeni bir projenin izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Cihan Ünal’ın kızı Yağmur Ünal’ın sahibi olduğu No Dokuz isimli yapım firması Şahin Altuğ’un hikayesini yazdığı ve yönetmenliğini yapacağı yeni projeyi gündemine aldı.

Yeni dizi, Aşk Mantık İntikam gibi bir romantik komedi yapımı mı olacak, yoksa bir dram projesi mi? Şahin Altuğ daha önce Seni Çok Bekledim ile Zalim İstanbul dizisinde yönetmenlik yapmış ayrıca Kayıtdışı isimli dizinin hikayesini yazmıştı.

Aşk Mantık İntikam bitiyor ama üzülmeyin aynı yapımcıdan yeni proje geliyor! 31

Yağmur Ünal’ın firması ilk olarak Star TV için Dolunay isimli projeyi hazırlamıştı. Özge Gürel ve Can Yaman’ı buluşturan romantik komedi dizisi bir döneme damga vurmakla kalmadı, yurt dışında da çok ilgi gördü.

No Dokuz firması ayrıca, önceki sezon Baraj isimli dram yapımını da yine Fox TV için hazırlamıştı. Aşk Mantık İntikam gibi hazırlanmakta olan yeni dizi de yine Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak.