Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizi setinden harika görüntüler geliyor!

Aşk Mantık İntikam dizi setinden harika görüntüler geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranının eğlenceli dizilerinden birisinin de Aşk Mantık İntikam olacağı fragmanları izleyenler tarafından dile getiriliyor. Dizinin bu kadar ilgi çekmesinin altında başrolde yer alan 4 genç oyuncunun varlığı önemli. Başrolde buluşan; Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel dörtlüsü dikkatleri çekiyor.

Güney Kore yapımı olan Cunning Single Lady’nin yerli uyarlaması olan Aşk Mantık İntikam, hikayesi ile de dikkatleri çekiyor. Başrol oyuncularının enerjilerinin tuttuğu da setten yansıyan kamera arkası görüntülerinden anlaşılabiliyor. Dizi ekibinin çekimler sırasındaki özel anları sosyal medyada büyük ilgi çekti. Güzelliği ile yine hayranlarını mest eden Burcu Özberk, İlhan Şen ile iyi bir ikili oldu. İki genç ve başarılı ismi birbirlerine yakıştıran hayranlar, uyumlarını ve enerjilerini iyi buldu.

Melisa Döngel ile Burak Yörük ikilisinin de uyumlu olması dikkatleri çekiyor. Melisa Döngel yeni imajıyla da hayranlarını mest edecek gibi duruyor.

Burak Yörük ile İlhan Şen’in eğlenceli anları da yine kamera arkası görüntülerine yansıdı.Hepsini videoda bulabilirsiniz.

Dizinin Hikayesi ve Tüm oyuncu kadrosu:

Esra garsonluk yapmaktadır ve artık hayatın zorluğundan sıkılarak yaşam standardının değişmesi için mühendis Ozan’la mantık evliliği yapmıştır. Ancak bu evlilikte maddi, manevi zorluklar yaşayınca evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Ve bir gün Esra bu şirkette işe başlar.

OYUNCULAR: Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük, Melisa Döngel, Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz