Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisi için Fox TV’den son karar!

Aşk Mantık İntikam dizisi için Fox TV’den son karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yaz aylarıdan bu yana yayınlanmakta olan Aşk Mantık İntikam, Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden birisi oldu. Reytingleri ortalamanın üzerinde gelmesi nedeniyle hala etkili olabilen dizinin hikayesinde de önemli değişiklikler yaşandı.

Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerinde yer aldığı dizi, romantik komedi hikayesi ile başladı ama Eylül ayından itibaren drama dönüş yaptı. Dizinin kadrosuna en son Anıl Altan da katıldı ve hikaye daha da ilgi çekici hale getirildi.

Hayranların heyecanla bekledikleri ve sadık izleyici kitlesinin desteğiyle ayakta kalan dizinin bu hafta yayınlanmayacağı ortaya çıktı.

Fox TV, 31 Aralık Cuma akşamı Aşk Mantık İntikam dizisini ekrana getirmeyecek. Yılbaşı akşamı kanalın yayın planı ortaya çıktı. Saat 20.00’dan itibaren Ada Demirer Gazinosu isimli programı izleyebilirsiniz. Gece yarısına kadar sürecek olan program ile birlikte Fox TV, geceyi kapatacak.

Fox TV’nin 2021 yılının son günlerinde diğer dizileri ise devam edecek. Yasak Elma, Evlilik Hakkında Her şey, Kanunsuz Topraklar ve Mahkum dizilerinin yeni bölümlerini bu hafta izleyebileceksiniz.