Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisi için Sen Çal Kapımı taktiği beklendi ama olmadı!

Aşk Mantık İntikam dizisi için Sen Çal Kapımı taktiği beklendi ama olmadı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam, sezonda da yoluna devam etti. Şubat ayının ortasına kadar gelmeyi de başardı. Sezon sonunu görür mü bilinmez ama dizinin devamı için yapılan kimi taktikler de gözden kaçmıyor!

Başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen’in yer aldıkları dizinin izleyenleri, reytinglerin düşük olması nedeniyle bitme ihtimalinin belirmesinden endişeli. Senaristin, diziye heyecan katmak için yaptığı hamleler ise izleyenlerin malumu.

Diziden ayrılıklar içinde Melisa Döngel ve Burak Yörük’ün ardından, yeni hikayeler, yeni isimler diziye dahil oluyor. Gidenler de var tabii. Hikayeye ivme katmak amacıyla yeni karakterlerin dahil edilmesi, kimi karakterlerin gitmesi meselesi, son haftalarda daha da dikkat çekiyor.

Yönetmenliğini Murat Öztürk’ün yaptığı dizinin final yapmaması için taklalar peş peşe geliyor. İzleyicinin isteği ise Sen Çal Kapımı dizisi için uygulanan ve başarılı olan bir başka yöntem! Hatırlanacağı üzere yaz dizisi olarak başlayan Sen Çal Kapımı, sezonda da devam etmişti.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları dizi, kemik bir izleyici kitlesine sahipti. Yine Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı, sezon sonuna doğru izleyici kaybetse de sosyal medyada öylesine bir destek vardı ki kanal diziyi bitirmek yerine çok başka bir karar aldı.

Mayıs ayında yaklaşık bir aylık verilen aranın ardından yeniden yaz ayında devam etti dizi. Finali de sezon başında Eylül’de yapıldı. Diziye bir süre ara verilip toparlanması ve izleyiciye de özlettirilmesi, sonrasında sürprizlerle gelmesi, ikinci yazı da garantilemesini sağlamıştı.

Aşk Mantık İntikam dizisi için Sen Çal Kapımı taktiği beklendi ama olmadı! 7

İşte benzer bir durumun Aşk Mantık İntikam için de yapılmasını istiyor izleyiciler. Kanal ve yapımcılar bu isteği duyar mı bilinmez ancak, şimdilik dizinin Mart ayında final yapması olasılığının giderek arttığı görülüyor…

Aşk Mantık İntikam dizisine son dönemde Anıl İlter, Erdem Şanlı, Sebahat Kumaş, Cem Belevi, Elçin Atamgüç gibi oyuncular hikayeye dahil oldu… Ayrıca dizinin başrol oyuncuları Burak Yörük ve Melisa Döngel başta olmak üzere birçok oyuncunun hayat verdiği karakterlerin hikayesi de sonlandırılmıştı.

Bir başka ayrılık kararı da yeni ortaya çıktı. Dizide Barış’ı oynayan Erdem Şanlı için de ayrılık zamanı geldi!
Yaz aylarında iyi reytingler alan dizi, ne yazık ki sezonda bu reytingleri yakalayamıyor… Bakalım final kararını etkileyecek bir adım atılabilecek mi? İzleyip göreceğiz…