Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisi ile çok fazla oynamanın cezası kesildi!

Aşk Mantık İntikam dizisi ile çok fazla oynamanın cezası kesildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi Cuma akşamlarının sevilen yapımlarından birisiydi… Ancak hikayede o kadar farklı değişimler sergilendi ve izleyicilerin beklentileri de o kadar görmezden gelindi ki, hikayeye olan ilgide ciddi bir azalma yaşanıyor.

Mart ayında, 39. bölüm itibari ile final yapması planlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin, 34. bölümü 25 Şubat Cuma akşamı yayınlandı. Dizinin reyting sonuçları bugüne kadar gelen en düşük rakamlar oldu… Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisinin güçlü işbirliği ile öne çıkan dizi, ne yazık ki senaryo sorunları nedeniyle izleyicilerin gözünden düşmeye başladı.

34. bölümü itibari ile hiçbir izleyici kategorisinde ilk 10 program arasına giremeyen Fox TV dizisine adeta izleyiciler ceza kesti… Hikayenin sonlarına doğru Ozan ve Esra’nın mutlu olmasını bekleyenler, farklı entrika ve dram sahneleri görünce yavaş yavaş diziyi terk etmeyi sürdürüyor.

Tüm kişiler kategorisinde on altıncı sırada yer alan dizinin AB’de günü on birinci olarak bitirdiğini ve ABC1’de ise on ikinci durumda olduğunu belirtelim.

Aşk Mantık İntikam finale doğru adım adım ilerlerken, izleyiciler ise artık beklentilerini karşılamayan senaryo nedeniyle başka yapımlara kaymayı sürdürüyor. Haziran ayından bu yana devam etmekte olan dizinin yine de çok başarılı olduğunu, iyi bir direnç sergilediğini ve güzel bir şekilde hatırlanacağını belirtelim.