Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisinde adamı iyice mağara adamına çevirdiniz!

Aşk Mantık İntikam dizisinde adamı iyice mağara adamına çevirdiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam dizisinin setinden yayınlanan görüntüler izleyenlerin içini açıyor. İlhan Şen ile Burcu Özberk ikilisini başrolde buluşturan dizide Eda ve Ozan karakterlerinin hikayesini birçok dizi hayranı çok sevdi. Cuma akşamları Fox TV ekranında yayınlanan dizinin yeni bölümleri de heyecanla bekleniyor.

Diziden kamera arkası görüntüleri de sosyal platformlarda paylaşılıyor. Aşk Mantık İntikam kamera arkasında hem eğlence hem de yoğun bir çalışma temposunun olduğunu görebilirsiniz. Ancak dizinin hayranlarının yaptığı yorumlara bakılır ise farklı sıkıntılar öne çıkıyor.

Dizi takipçileri, yaz ekranının en iyi reytinglerini alan yapımı için senaryoda bazı sıkıntılar oluşmaya başladığını düşünüyor. Esra’nın artık gerçekleri Ozan’a söylemesini isteyen dizi hayranları, her bölümde Ozan karakterinin daha da çok kaba bir hale getirildiğini belirtiyor. Bu duruma tepki gösteren dizi takipçileri, “Adamı iyice mağara adamına döndürdünüz. Yeter artık Esra’yı üzmeyin” diye yorum bıraktı.

Aşk Mantık İntikam dizisinde adamı iyice mağara adamına çevirdiniz! 7

Esra’nın güçlü bir kadın olarak yer alması dizi hayranlarını memnun eden bir durum. Burcu Özberk’in de bu role çok yakıştığını düşünen hayranlar, çok da haklı… Özberk, youtube’da katıldığı programda Esra karakterinin kendisine benzettiğini söyledi.

Burcu Özberk, “Aşk Mantık İntikam dizisinde karakteri karakteri kendime benzettim. Onun deli dolulukları, insanları gıcık etmeye çalışması. Mesela birisi beni gıcık etmeye çalışır, ben de onu gıcık ederim. Didişirim, bir şey yaparım, eğlenirim, şarkı söylerim. Anı değerlendirmeye çalışırım” diye konuştu.

Dizi hayranları da Özberk’in ortaya koyduğu Esra performansını o kadar çok beğendi ki, oyuncunun rolü gerçekten o kişiymiş gibi canlandırdığını düşünüyor. Özberk’in Esra’yı kendisine benzettiği ifadesi de aslında izleyicilerin ne kadar haklı olduğunu anlatmaya yetiyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin senaryosuna yönelik bazı eleştiriler de var. Bir dizi hayranı isyanını şu sözlerle ifade etti: “Bu dizinin acilen senaryo da iyileştirmeye gitmesi gerekiyor. Gereksiz şekilde yazılan kıskançlık sahneleri izleyiciyi çok bayıyor, bu kadar derin hikayesi olan çift az bulunur ama siz inatla kıskaçlık sahneleri ve ikinci çiftlerle harcıyorsunuz. Yapmayın, lütfen.”

İşte Aşk Mantık İntikam dizisinin kamera arkası görüntüleri: