Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisinde ayrılık netleşti!

Aşk Mantık İntikam dizisinde ayrılık netleşti!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Aşk Mantık İntikam dizisinin başrolünde İlhan Şen, Burcu Özberk, Melisa Döngel ve Burak Yörük bulunuyor. Her hafta eğlenceli bir hikayeyi izleyici karşısına çıkartan dizinin son dönemde dram yönünün artması dikkatlerden kaçmıyor.

Eylül ayı ile birlikte reytinglerin düşmesi beklenirken, iyi bir yükseliş yaşanması dizi adına çok önemli bir gelişme oldu. Kırmızı Oda, Arka Sokaklar ve Yalancı dizileri ile rekabet halindeki Aşk Mantık İntikam yoluna emin adımlarla devam ediyor. Ozan ile Esra karakterlerinin ayrılığının netleştiği bir bölüm izleyicilerin karşısına çıkacak.

Dizinin 15. yeni bölümünü 1 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’da Fox TV ekranında izleyebilirsiniz. Peki neler olacak? İşte yeni bölümden ilk detaylar: Ozan, Esra’nın Çınar’a duyguları olduğunu söylemesiyle sarsılsa da bir yanıyla buna asla inanmak istemez. Esra ona daha aynı günün sabahında söz vermiştir, bekleyecektir boşanma işlemleri tamamlanana kadar.

Ozan, Esra’nın Çınar’ı öne sürmesinin gerçek mi yoksa bir bahane mi olduğunu sorgulamayı inatla bırakmazken Esra, ailesini ve Ozan’ı korumak için kararlı davranmaya çalışır ve Ozan’dan uzak durmak için elinden geleni yapmaya devam eder.

Aşk Mantık İntikam dizisinde ayrılık netleşti! 7

Bu sırada Çağla da Çınar’ı Esra’nın kendisinden hoşlandığı konusunda yüreklendirir. Çınar şirketin kutlama partisinde, Esra’nın da kendisine karşı bir şeyler hissettiğini zannederek Esra’ya açılmaya karar verir. Bu ana istemeden tanık olan Ozan, Çınar ve Esra arasında bir şey olduğunu düşünerek mahvolur.

Esra sonunda gerçekleri Zeyno’ya anlatır. Çağla’nın tehdidine daha fazla boyun eğmeyecektir. Ozan’la konuşacak ve Çağla’nın onu ne ile tehdit ettiğini anlatacaktır. Ancak olaylar Esra’nın beklediği gibi gelişmez…