Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisinde finalden önce bir ilk yaşanacak!

Aşk Mantık İntikam dizisinde finalden önce bir ilk yaşanacak!

tarafından ker_def

Cuma akşamları yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin 42. bölümde final yapacağı ortaya çıkmıştı. Geriye sadece iki bölüm kaldı. 15 Nisan Cuma günü 41. bölümü yayınlanacak olan dizi, 22 Nisan akşamı ise 42. ve final bölümü ile izleyicilerine veda edecek.

Dizinin hikayesinde ise bir ilk izleyicileri finale doğru heyecanlandıracak. Ozan, Atlas’tan ilk kez ‘baba’ sözcüğünü duyacak ve bu hikayedeki neşeyi daha da artıracak. Peki 41. yeni bölümde neler izleyeceksiniz? İşte detaylar:

Ozan, Atlas’tan ilk defa baba sözcüğünü duymuştur fakat bunun sevincini yaşayamaz. Çünkü oğlu, Salim’in yanındadır. Ozan ve Esra hemen Atlas’ı almak için harekete geçerler. Ozan Salim’in tehdidi karşısında ona şirketi satmaya karar verdiğini söyler, ancak aslında başka bir planı vardır.

Bu plandan habersiz olan Esra ise bilmeden Ozan’ın tüm planlarını alt üst eder. Ozan ve Esra yine komik ama bir o kadar da tehlikeli bir maceranın içine çekilmişlerdir. Bu süreçte hamile olduğunu öğrenen Esra, Ozan’a bunu romantik bir biçimde söylemek ister.

Ozan’la baş başa kalmak için fırsat kollasa da ailelerin de işin içine girmesiyle bir türlü bu fırsatı bulamaz. Sonunda bu açıklamayı hiç kimsenin beklemediği bir anda yapacaktır.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin çok başarılı bir uyum sergilediği Aşk Mantık İntikam dizisinin 41. bölümünden etkileyici görüntüleri aşağıdaki fragmandan izleyebilirsiniz.