Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisinde finale 4 kala, yine büyük değişim!

Aşk Mantık İntikam dizisinde finale 4 kala, yine büyük değişim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinin 39. bölümü ile birlikte final yapması bekleniyor… Dizinin 1 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak olan bölümüyle birlikte final yapması bekleniyor… Zaten reytingleri düşen, Fox TV’nin de ara vermeden devam ettirmeyi seçtiği dizi için sona adım adım yaklaşılıyor.

Birçok dizi hayranı Sen Çal Kapımı için yapıldığı gibi Aşk Mantık İntikam’ın da ara vermesi ve yaz döneminde yeniden izleyicilerle buluşmasını istiyordu. Ancak bu gerçekleşmeyecek. Dizinin hikayesinde ise aşka doğru atılan atımlar büyük ilgi çekmişti. Bu sayede de reytinglerdeki ciddi düşüş bir miktar durduruldu… Dizinin finaline doğru yeni bir karar alınıp da uzatma yapılır mı? Fox TV’nin Yasak Elma ve Mahkum dışındaki dizilerinde sorunlar gözüküyor, bu durum Aşk Mantık İntikam’ı etkiler mi, bu nokta bilinmiyor. Ama sürprizler yaşanırsa da şaşırmamak lazım.

Aşk Mantık İntikam dizisinde finale 4 kala, yine büyük değişim! 7

Aşk Mantık İntikam dizisinin 36. yeni bölümü ise 11 Mart’ta Fox TV ekranında yayınlanacak ve hikayede yine bir zaman atlaması ile karşılaşacaksınız. Değişen hikayede Ozan ve Esra karakterlerinin son hali izleyenleri de üzecek.

Esra ve Ozan yıllar sonra aynı merdivenleri tekrar çıkıp duruşma salonunda bir araya gelirler. Hakimin verdiği karar ikiliyi yeni bir serüvene sürükler.

Esra ve Ozan sonunda haklılık savaşını bırakıp sorunlarını gerçekten aşmayı başarabilecekler midir?
Ozan bütün olanlardan sonra Efe’yi şirketten kovar. Efe bunu içine sindiremez ve bir plan kurar.

Esra ve Ozan ilişkileri ile ilgili problemleri çözmeye çalışırlarken Efe’nin yarattığı tehlikenin farkına varamazlar. Efe planını gerçekleştirdiğinde her şey için çok geçtir.