Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisinde gerçek ortaya çıktı, düğüm çözüldü!

Aşk Mantık İntikam dizisinde gerçek ortaya çıktı, düğüm çözüldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Aşk Mantık İntikam 21. yeni bölümü ile Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin her bölümü geniş bir izleyici kitlesini etkiliyor.

Aşk Mantık İntikam’ın yayınlanan ilk 20 bölümü iyi reytingler aldı. Son dönemde Esra ve Ozan karakterlerinin ayrı düşmesi ve Çağla’nın fazlaca öne çıkartılması dizi hayranlarını çok rahatsız etti. Bunun reytinglere yansıdığı, dizinin düşüş trendinden kurtulamadığı da görüldü.

Aşk Mantık İntikam’da yeniden izleyici ilgisini çekmek ve eski neşeli bölümlere geri dönmek adına önemli bir hamle gelebilir… İlk olarak Çağla’nın hamilelik meselesinde doğruları söylemediği ortaya çıkacak.

Aşk Mantık İntikam dizisinde gerçek ortaya çıktı, düğüm çözüldü! 7

Bebeğin Ozan’dan olmadığı gerçeğini öğrenen Esra yeni kararlar alacak. Peki dizide bu hafta neler izleyeceksiniz?

Ozan ve Esra, Çağla’nın hamilelik haberiyle sarsılmıştır. Çağla ise çok mutludur. Ozan’la birlikte yaşayacağı düşüncesiyle eşyalarını toplamaya başlar ancak Ozan’ın hamlesiyle hevesi kursağında kalır.

Bu hamilelikle ilgili Ozan’ın kafasında şüpheler vardır ve şüphelenen tek kişi Ozan değildir. Esra da Zeyno’dan aldığı bilgilerle Çağla’yı yakın markaja alır. Çağla onu adım adım takip eden Esra’dan gerçekleri saklayabilecek midir?