Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisinde geriye sardık, finale doğru aşk yeniden başlıyor!

Aşk Mantık İntikam dizisinde geriye sardık, finale doğru aşk yeniden başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV ekranında ilk olarak 39. bölümde final yapacağı ortaya çıkan ancak daha sonra 3 bölüm daha uzatılan Aşk Mantık İntikam için son haftalara giriş yapıldı… Haziran ayında yayın hayatına başlayan ve kış döneminde de etkili performansı ile takdir toplayan Aşk Mantık İntikam adım adım finale gidiyor. Burcu Özberk ve İlhan Şen’in güçlü uyumunu izlemek için son 5 bölüm kaldı.

Ancak 42. bölümdeki finale doğru ilerlerken senaristlerin bir sürprizi var. İlk bölümlerdeki sıcaklığı yeniden izleyicilerle buluşturmak adına bazı düzenlemeler yapıldı. Kaza geçiren Esra hiçbir şey hatırlamıyor. Ozan ise onun en büyük yardımcısı konumunda. Esra, ilk olarak ne zaman ve nerede öpüştüklerini sorunca da Ozan büyük fırsatı kaçırmıyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinde geriye sardık, finale doğru aşk yeniden başlıyor! 25

Senaristler dizinin hikayesinde geriye doğru bir dönüş sinyali vererek Esra ve Ozan’ı yeniden birbirlerine aşklarını gösterdikleri ortama geri götürüyor. Aşk Mantık İntikam’ın 38. bölümünde hafızasını kaybetmiş olan Esra’nın yeniden Ozan’a aşık olacağını fragmandaki görüntülerden anlayabilirsiniz.

Eğlenceli hikayesiyle başlayan sonra drama doğru kayan Aşk Mantık İntikam, yeniden romantizmin izlerini sergiliyor. Finale doğru adım adım gidilirken, Esra ile Ozan’ın ilk öpüştükleri yerde yeniden aşka tutulmaları da izleyicilerin ilgisini çekecek gibi gözüküyor.

Aşk Mantık İntikam dizisi Nisan sonunda final yaparak veda edecek ve senaristler işi bozmazsa, ilk başladığı dönemdeki romantizm ve eğlence dolu sahnelerin benzerlerini izleyebilirsiniz.

İşte 25 Mart Cuma günü saat 20.00’da Fox Tv ekranında yayınlanacak olan dizinin 38. bölüm fragmanı: