Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisinde hata yapmaktan bıkmadılar!

Aşk Mantık İntikam dizisinde hata yapmaktan bıkmadılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam dizisinde ilk başlarda romantik komedi hikayesine tutuklu kalanlar, Eylül ayı itibariyle drama dönüş yapan bir kurguyla karşılaştı… Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisinin etkileyici işbirliği ile de güçlü bir şekilde yaz dönemini geride kapatan dizi, kış döneminde ise reyting sıkıntısı yaşamaya başladı.

Senaristler bunu engellemek adına hikaye üzerinde dönem dönem düzenlemeler yaptı. Zaman atlaması ile kurgu bir anda değiştirildi ama bu da yeterli gelmedi. Dizinin sadık izleyicileri ekran başına geçse bile, ortalama oranlara kadar gerileyen sonuçlar, işlerin pek de yolunda olmadığını gösteriyor.

Burak Yörük ile Melisa Döngel başarılı performanslarına rağmen dizinin hayranlarının eleştirileri de yükselince hikayeden gönderildi… Diziye yeni oyuncular katıldı ve yeni bir dönem başladı. Ancak bu durumun izleyicileri pek de memnun etmediğini reyting sonuçlarına bakınca anlayabiliyoruz.

Sebahat Kumaş ile Erdem Şanlı diziye yakın arkadaş olan Barış ve Rüya karakterleri ile geldi. Rüya’nın annesi rolünde de Elçin Atamgüç diziye dahil oldu. Ancak yeni karakterler bile izleyicilerin diziye geri dönüşü konusunda önemli bir adım olmadı.

29. bölümü geçtiğimiz Cuma akşamı yayınlanan dizi ne yazık ki, reytinglerde kayıp yaşamaya devam ediyor. Senaristler bir türlü ilk günlerdeki eğlenceli ve romantik hikayeye geri dönmediği için de tepkiler dinmiyor…

Oysa ki dizi çok eğlenceli bir yapım olduğu için bugünlere kadar sadık bir izleyici grubu tarafından takip edildi. Ancak senaryoda yapılan oyunlar, yeni isimlerin katılması ve hikayede büyük değişimler izleyicilerin geri gelmesini sağlamıyor.

Aşk Mantık İntikam şimdilik ayakta duruyor ama bu durumun ne kadar süreceğini de kimse tahmin edemiyor.