Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisinde işte herkesin beklediği o karar verildi!

Aşk Mantık İntikam dizisinde işte herkesin beklediği o karar verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedi dizisinde senaristler adeta hikayeyi ipten aldı… Drama dönüşen hikaye nedeniyle izleyicilerin yoğun tepkisi sosyal medyada bir süredir devam ediyordu.

Ancak geçtiğimiz hafta dizide Ozan ile Esra arasında işlerin yoluna girmesi yani senaristlerin izleyicilerin tepkilerini görmesi işe yaradı. Aşk Mantık İntikam dizisi reytinglerde yeniden yükseliş yakaladı ve bu durum dizinin zayıflamaya başlayan izleyici ilgisinin yeniden oluşmasını sağladı.

Cuma rekabeti artık çok daha zor. Hem Star TV’de Sana Söz hem de Show TV’de Aziz dizileri başlıyor. Yaz döneminden bu yana iyi sonuçlar alan Aşk Mantık İntikam’ın hikaye noktasında artık hata yapmaması lazım.

Senaristlerin izleyicilerin isteklerini değerlendirerek Ozan ile Esra’yı yeniden eski günlere döndürmesi işe yaradı. Ayrıca hikayede Ozan’ın aldığı yeni karar da 19. bölümde dizi hayranlarını mutlu edecek.

Ozan, Esra’ya güvence vererek Antalya fotoğraflarının silindiğini ve artık Çağla’nın tehdit edemeyeceğini söyledi. Ozan ayrıca evden ayrıldığını ve boşanma kararı verdiğini de söylüyor.

Aşk Mantık İntikam’da dizi hayranları Ozan’ın bu kararını heyecanla bekliyordu. Sonunda yeni bölümde boşanmanın gerçekleşmesi bekleniyor.

Esra’nın mutlu olduğunu gören dizi hayranları bu duruma hem şaşırdı hem de sevindi. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünün reytingleri de çok merak ediliyor.

Cuma rekabetinde Fox TV dizisi için hikayede sıkıntı çıkması izleyici ilgisinin bir anda düşmesine neden oluyor. Bu sebeple de senaristler çok dikkat etmek durumunda kalıyor. İşte 29 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan dizinin 19. bölümünden 2. fragman: