Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisinde isyan çıktı! Senarist sana sesleniyorum…!

Aşk Mantık İntikam dizisinde isyan çıktı! Senarist sana sesleniyorum…!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde izleyicilerin isyanı her geçen hafta daha da büyüyor. Dizide Çağla karakterinin fazlasıyla öne çıkartılmasından rahatsız olan izleyiciler artık sürekli eleştiri yapmaya başladı.

Yaz başında romantik komedi hikayesi olarak çok sevilen dizi, şu anda bir dram yapımına dönüşmüş durumda. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerinde yer aldığı dizinin her bölümü büyük bir ilgi görüyordu. Ancak son haftalarda bu iş tersine dönmeye başladı. Dizi hayranlarının eleştirileri arttıkça, reytinglerde de ciddi bir gerileme yaşanmaya başlandı.

Eylül ayından bu güne reytingleri bir hayli gerileyen Aşk Mantık İntikam için senariste yönelik eleştiriler çığ gibi büyüyor. Çağla karakterinin her türlü entrikaya başvurması, yaptıklarının cezasız kalması ve sürekli bu karakterin öne çıkartılması, ayrıca ilk dönemdeki eğlenceli sahnelerin de artık kalmaması en büyük eleştiri konusu olarak öne sürülüyor.

3 Aralık Cuma günü yayınlanacak olan 24. yeni bölümden ilk fragman paylaşıldı. Çınar ile Esra’nın bir çocuklarının olduğu, Ozan’ın ise onlarla tesadüfen karşılaştığı görüntüler herkesi şaşırttı. Aslında bu bir rüya ve izleyiciler de bunun bilincinde.

Aşk Mantık İntikam dizisinde isyan çıktı! Senarist sana sesleniyorum...! 7

Ancak senaristin bakış açısı ve vizyonuna yönelik eleştiriler bitmek bilmiyor. Bir dizi hayranı şu yorumu ile birçok kişinin duygularına tercüman oldu:

“Senarist sana sesleniyorum. Klasik Türk dizisi klişelerinden öteye gidemeyen hayan gücün ve espri yeteneğinin zayıflaması ile komedi sahnelerinin azalması, diziyi vezirken rezil etti. Keşke Kore dizisinden kopyalayıp bıraksaydın. Çok büyük hevesle ailece oturup izlediğimiz cuma şenliğimiz senin yüzünden son buldu. Akıl ve mantıktan uzak bir şekilde kurduğunuz kurgu diziyi bitirdi.”

Dizinin hayranlarının sosyal medyada yaptığı eleştiriler hızla artıyor. Bu duruma yapım ekibinin bir müdahale edip de izleyicileri rahatlatacak sahneler gelecek mi, senarist farklı bir bakış açısı ortaya koyacak mı? İşte sorular bunlar… İzleyip göreceğiz. İşte dizinin 24. yeni bölümünden ilk fragman: