Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisindeki ayrılık kararı çok şaşırttı!

Aşk Mantık İntikam dizisindeki ayrılık kararı çok şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Cuma akşamları Fox TV’de ekrana gelen Aşk Mantık İntikam dizisi, pek çok yaz dizisinin aksine sezonda da devam etmeyi başardı. Romantik komedi tarzındaki dizi, belli bir izleyici kitlesi tarafından beğenildi ve hala da ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

Ancak uzun süre aynı hikaye etrafında dolanıp durmak, diziye olan ilgiyi de azaltabileceği için zaman zaman projelere yeni isimler dahil olurken, bazı isimler de ayrılmak durumunda kalıyor. Başrollerin ayrılışı pek beklenmese de yan karakterlerde yer alan ama dizinin kilit isimlerinden olan kişilerin ayrılığı ise yine şaşırtıcı olmakta.

Aşk Mantık İntikam dizisinin yılbaşı sonrasında verdiği iki haftalık aranın ardından yeni bölüm beklenirken gelen haber izleyicinin de kafasını karıştırdı! Dizinin iki isminin veda edeceği haberi, hikayenin gidişatında değişiklikler olacağını da göstermekte.

Aşk Mantık İntikam dizisinin başrolünde yer alan Burcu Özberk ve İlhan Şen, ekran uyumunu yakalamayı başardı. İki oyuncu performanslarıyla beğeni toplarken, dizinin ağır toplarından Burak Yörük ve Melisa Döngel’in ayrılık haberi ise beklenmeyen bir haberdi.

Aşk Mantık İntikam dizisindeki ayrılık kararı çok şaşırttı! 7

Her iki oyuncu da dizinin başrollerden sonra gelen iki önemli ismiydi. Fakat hikayenin gidişatında Melisa Döngel’in oynadığı Çağla ve Burak Yörük’ün hayat verdiği Çınar karakterlerinin ana hikayeden kopmaya başlayan ve artık ilgi çekmeyen durumları, dizeden ayrılmalarında etken oldu.

Dizinin eleştiri alan karakterleri olmasına karşın Çağla ile ‘kötü kız’ rolünde başarılı bir performans sergileyen Melisa Döngel’in gidişi, dizinin izleyicilerini üzmüş görünüyor. Aşk Mantık İntikam’ın ‘kötü karakter’inin gidişi, bakalım diziye nasıl bir dönüş sağlayacak?

Bu arada iki ayrılığın ardından yeni karakterlerin de diziye eklenmesi söz konusu. Gelen gideni aratır mı izleyip göreceğiz ama hikayenin ivme kazanması, aksiyonun artması, heyecanın yükselmesi için bazı değişikliklerin yapılması da şarttı. Atılan bu adımla birlikte dizinin hikayesinde de değişiklikler yaşanacak. İzleyici şimdi bu değişimin merakı içinde…