Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisine yapılan eleştiriler ses getirdi!

Aşk Mantık İntikam dizisine yapılan eleştiriler ses getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cunning Single Lady isimli Güney Kore dizisinden uyarlanan Aşk Mantık İntikam, yaz döneminin öne çıkan yapımlarının başında geliyor. Zaten Burcu Özberk’in başrolünde yer aldığı romantik komediler hep iyi sonuçlar veriyor. İlhan Şen ile de iyi uyum yakalayan Burcu Özberk, bir romantik komedi dizisinde daha öne çıkmanın keyfini yaşıyor.

Ozan ve Esra karakterlerinin dikkat çeken hikayesi izleyicileri etkilemeyi başardı. Aşk Mantık İntikam, dün akşam yedinci bölümüyle ekranda yer aldı. Tüm kişilerde gelen birincilik önemliydi. Reytingler her ne kadar son 3 haftadır düşmekte olsa da dizinin yaz ekranının başarılı yapımlarından birisi olduğu gerçeği değişmedi.

Ancak izleyicilerin bazı eleştirileri de vardı. Özellikle de İlhan Şen’in canlandırdığı Ozan karakterinin çok sert bir tavır takınması ve rolün biraz yumuşatılması gerektiğine yönelik sosyal medyaya yansıyan eleştirilerin senaristler tarafından duyulduğunu gösteren sahneler vardı.

Ozan’ın bağırmasına gıcık olan birçok izleyici vardı ama dün akşam bu konuda bir ilk yaşandı. Ozan daha yumuşatılmış ve bağırma konusu da yavaş yavaş çözülecek gibi duruyor.

Ayrıca dizinin eğlence ve komedi kısmında da eksiklik olduğu noktasında değerlendirmeler vardı. Bu konuda ise senaristlerin Zümrüt ve Menekşe karakterlerinin karşıtlığı üzerinden bu eksiği tamamlama gayretleri dikkat çekiciydi.

Atışmalar hem de usta isimlerin canlandırdığı karakterlerden gelirse diziler çok daha zevkli ve ilginç oluyor. Zümrüt ve Menekşe karakterleri de bu nokta da dikkatleri hemen çekiyor.

Menekşe karakterini canlandıran Zeynep Kankonde ile Zümrüt olarak izlediğimiz Günay Karacaoğlu bu noktada iyi iş çıkartıyor.