Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisinin başarı sırrını en güzel Gözde Duru ifade etti!

Aşk Mantık İntikam dizisinin başarı sırrını en güzel Gözde Duru ifade etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Fox TV’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam isimli dizide yer alan oyunculardan birisi de Gözde Duru… Canlandırdığı Gaye karakteri ile dikkat çeken oyuncu, dizinin çekimlerine devam ettiklerini söyledi.

Haziran ayında başlayan Aşk Mantık İntikam dizisi yaz döneminin en başarılı yapımı olarak öne çıktı. Son haftalarda ise hikayesi nedeniyle eleştiriler alan dizi, romantik komediden drama geçiş yaptı. Dizinin bir ara çok iyi gelen reytinglerinde düşüş de yaşandı.

Ancak Gözde Duru, kendileri için reytinglerin gayet iyi olduğu değerlendirmesini yaptı. Oyuncu “Reytinglerimiz çok iyi gidiyor. Bizi izleyen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Dizi setinde her şeyin yolunda olduğunu ve çekimlerin de keyifli gittiğini belirten oyuncu hem dizinin hem de ekibin çok güzel olduğunu ifade etti.

Gözde Duru, “Tatlı bir çalışma ortamımız var. Samimi bir iş olduğunu düşünüyorum. İzleyici de dizinin samimiyetini sevdi. Bu yüzden de devam ediyoruz” diye konuştu.

Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerinde yer aldığı dizi romantik komedi hikayesi olarak başlasa da Eylül ayı itibariyle drama doğru yöneldi. Hikayede artık romantik komedi izlerini pek bulamayan izleyiciler itiraz etse de her hafta reytinglerin iyi gelmesi de dikkatlerden kaçmıyor.