Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisinin başrol oyuncusu Burak Yörük, veda mesajıyla duygulandırdı!

Aşk Mantık İntikam dizisinin başrol oyuncusu Burak Yörük, veda mesajıyla duygulandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam dizisinde büyük değişim yaşanıyor. Dizinin hikayesindeki değişim bazı isimleri ekibe dahil olmasını sağlarken, bazı oyuncular ise veda ediyor.

Fox TV ekranında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde artık hikaye bu şekilde ilerleyemeyince, senaristler yeni karakterler ile yeni bir dönemi başlatma hedefinde…

Bu durum da başrollerde yer alan Burak Yörük ile Melisa Döngel ikilisinin hikayeden çıkartılmasına neden oldu… Çınar karakterini canlandıran Burak Yörük, önümüzdeki bölümden itibaren dizide olmayacak.

Aşk Mantık İntikam dizisinde başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu, hayranlarını üzen bir veda mesajı yayınladı. Dizinin hikayesi değişirken ani bir ayrılık kararı da tüm hayranları şaşırttı. Bu şaşkınlığın izleri sosyal medyadaki paylaşımlarda da yer alıyor. Birçok izleyici Çınar karakterinin dizide kalması gerektiğini belirten yorumlar yaptı.

Burak Yörük, ise duygusal bir veda mesajı ile ayrılığı duyurdu. Oyuncu, “Bir yolculuğun daha sonuna geldim çok eğlendim, çok şey öğrendim, hayatıma çok güzel insanlar kattım herkesin emeğine sağlık” mesajı ile diziye veda etti.

Aşk Mantık İntikam dizisinin başrol oyuncusu Burak Yörük, veda mesajıyla duygulandırdı! 7

Oyuncunun bu vedası hayranlarını üzerken, yeni projelerde buluşmak için herkes ünlü oyuncuya güzel yorumlarda bulundu.