Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisinin ismi, Burcu Özberk’in felsefesine bir kere aykırı!

Aşk Mantık İntikam dizisinin ismi, Burcu Özberk’in felsefesine bir kere aykırı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk, yaz ekranında Fox TV’nin Aşk Mantık İntikam isimli dizisinde yer alıyor. Esra karakterine hayat veren ünlü oyuncu, yine başarılı bir romantik komedi hikayesiyle hayranlarının karşısına çıktı.

Aşk Mantık İntikam ismi ilk olarak dizi hayranlarını şaşırtmıştı, neden böyle bir isim konulduğu merak edilmişti. Hatta bir grup izleyici sosyal medyada bu ismi yadırgadıklarını belirten yorumlar yaptılar. Ancak bu isim sorunu pek de uzatılmadı. Aşk Mantık İntikam yayın hayatına başlayınca dizinin hikayesi çok sevildi ve izleyiciler de ismine alıştı.

Yaz ekranının en başarılı projesi olarak ortaya çıkan dizinin başrolünde İlhan Şen ile birlikte yer alan Burcu Özberk’in bir sözü ise dikkatleri çekti. Oyuncu, Hürriyet’in Youtube kanalında Hakan Gence’nin konuğu oldu. Özberk, “Aşkta mantık olmuyor. Keşke olsaydı…Mantığımı devreye soksaydım kurbanı olmazdım” ifadesiyle hemen dikkatleri çekti.

Oyuncu, mantığın kurbanı olmadığını ama aşkın kurbanı olduğunu söyleyerek de bir itirafta bulundu. Birçok dizi hayranı bu sözlerden sonra dizinin ismini ve felsfesini aklına getirdi. Aşk Mantık İntikam… Bu üç eylem pek de birbirine uymuyor veya tamamlamıyor… Burcu Özberk de aşkta mantık olmayacağını ifade ederek bir anlamda dizinin isminin felsefesine karşı olduğunu hissiyatını verdi. Tabii ki bu bir yorum.

Ünlü oyuncu, aşk konusunda bir başka itirafta daha bulundu ve şu sözleri söyledi: “Aşk uğruna “Yapmam” dediğim şeyleri yaptım. Naif olmak, biraz aptal olduğumu zannediyor insanlar ama ben hiç aptal bir kadın değilim. Hiçbir zaman da aptal olmadım.”