Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam için kutlama zamanı! Final kararı moral bozdu, yeni karar ise çok sevindirdi!

Aşk Mantık İntikam için kutlama zamanı! Final kararı moral bozdu, yeni karar ise çok sevindirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eğlence ve komedi geri döndü, finale giden Aşk Mantık İntikam bir anda çok değişti! Fox TV ekranında yaz döneminde başlayan ve romantik komedi hikayesi olarak da çok sevilen Aşk Mantık İntikam, büyük ilgi gördü. Eylül ayına kadar da komedi performansı ile izleyicileri çok eğlendiren dizi sonra büyük bir değişim geçirerek dram hikayesine dönüş yaptı.

Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisinin romantik komedi hallerini çok beğenen dizi hayranları bu duruma itiraz etmiş olsa bile senaristler duymazlıktan geldi ve 5 ay süren kabus dönemi geride kaldı…

Fox TV’nin 39. bölümü ile birlikte Mart ayında final yapmasına karar verdiği dizinin son bölümleri, yaz dönemindeki romantik komedi hikayesine geri dönüş yaptı… Bu durum da 32. bölümün fragmanlarına yansıdı ve dizi hayranları çok mutlu oldu.

“Sonunda yaz bölümlerine geri dönüyoruz, tek kelime ile harika, teşekkürler senarist” diye mesaj bırakan Aşk Mantık İntikam hayranları, sosyal medyada adeta kutlama yaptı.

Eski bölümlerde Esra’nın Ozan’ı kıskandığı anlarda yaşanan durum komedileri hikayeye yeniden dönüş yaptı. 32. bölümde Ozan’ı kıskanan Esra’nın yapacakları dizi hayranlarını yine çok eğlendirecek.

Gerçek bir romantik komedi dizisi haline bürünmeye başlayan Aşk Mantık İntikam dizisindeki bu büyük değişim, geriye kalan 8 bölümün hem eğlenceli geçeceğini gösterdi hem de eski izleyicilerin yeniden diziye dönme ihtimalini artırdı.

İşte 11 Şubat Cuma günü yayınlanacak olan dizinin 32. bölümünden 2.fragman: