Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam’da değişim harika ama kızıp da giden izleyici geri dönmedi!

Aşk Mantık İntikam’da değişim harika ama kızıp da giden izleyici geri dönmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam dizisinin 39. bölümü ile birlikte Mart ayında yayından kaldırılacağı ortaya çıkmıştı. 32. bölüm itibariyle de dizi yeniden romantik komedi hikayesine dönüş yaptı. Eylül ayında başlayan ve 5 ay kadar süren dram yapımına dönüştürme çabaları, diziye çok zarar vermişti. Şimdi bu geri dönüşün izleyici üzerindeki etkisi merak ediliyor.

Dizinin yeniden romantik komedi hikayesi şekline dönmesi ve Esra ile Ozan karakterlerinin de bir anda büyük değişim içine girmesine izleyicilerin tepkileri gayet olumlu oldu… Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin etkileyici işbirliği, güçlü uyumu ve yüksek enerjisi yine izleyicileri keyifli anlar yaşatmaya başladı.

Dram hikayesinden romantik komediye geri dönüş için de çok olumlu yorumlar yapan dizinin hayranları, finale kadar da bunun devam etmesini istiyor ve ekranda eğlenmek, gülmek istediklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Fox TV’de yayınlanan ve Haziran ayından bu yana ayakta kalarak büyük bir başarı da kazanan dizinin kalan 8 bölümünde de bu eğlenceli ortamın değişmesini istemeyen izleyiciler, senaristlere hem destek veriyor hem de teşekkür ediyor.

Aşk Mantık İntikam'da değişim harika ama kızıp da giden izleyici geri dönmedi! 7

Dizinin reytinglerine geldiğimizde ise son haftalarda yaşanan düşüşün durduğunu ve bir miktar yükselme olduğunu görüyoruz. Ancak etkileyici bir yükseliş imkanının da diğer kanallardaki 6 diziye bakarak pek olmadığını söyleyebiliriz.

11 Şubat Cuma günü 32. bölümü ile tüm kişilerde on üçüncü sırada yer alabilen dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde ise günü 10. sırada tamamladı.

Bu bölümün çok güzel olduğunu belirten ama izleyici ilgisinin de düşük kalmasına üzülen sadık izleyici kitlesi, gelecek haftalarda da ekranda olmaya devam edecekleri mesajını veriyor. Sosyal medyada yer alan yorumlarda hikayedeki dönüşüm memnun edici olarak ifade ediliyor. Dizi için Cuma gün boyunca binlerce mesaj paylaşıldığını ve sosyal medyada hayranları çok güçlü bir etkileşim oluşturduğunu da belirtelim.