Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aşk Mantık İntikam’dan 6 kat fark yiyen Destan dizisine acil müdahale şart!

Aşk Mantık İntikam’dan 6 kat fark yiyen Destan dizisine acil müdahale şart!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan isimli atv dizisinin yeni sezonda çok ilgi çektiğini reytinglerden görebiliyoruz. En az reytingler kadar önemli olan sosyal medya etkileşiminde ise dizinin durumunun iyi olmadığı sayılara yansıdı…

Medya Takip Merkezi tarafından son 1 aylık dönem için yapılan araştırmada en çok konuşulan diziler listesinde Destan ilk 10 içine giremedi… 227 bin ileti ile 11. sırada yer alabilen atv dizisi oysa ki, çok büyük bir iddia ile izleyici karşısına çıktı.

Ebru Şahin’in Hercai dizisindeki parlamasının ardından Destan’da kadın savaşçıyı canlandırması hayranlarını çok memnun etti. Oyuncunun hem yurt içinden hem de yurt dışından büyük destek aldığı bu süreçte görüldü… Ancak Destan dizisinin 1 aylık dönemde sosyal medyada çok da iyi sonuçlar alamadığını Medya Takip Merkezi’nin araştırması ortaya koydu.

En çok konuşulan dizi olarak Aşk Mantık İntikam’ı ilk sırada görüyoruz. Fox TV dizisinin 1 milyon 500 bin ileti elde ettiği bir ortamda Destan dizisinin sadece 227 binde kalması şaşırtıcı değil mi?

Aşk Mantık İntikam'dan 6 kat fark yiyen Destan dizisine acil müdahale şart! 8

Aşk Mantık İntikam dizisi Destan’a tam tamına 6.6 kat fark atmış durumda.. .

Aziz ve Yargı dizileri de elde ettikleri reytinglere bakıldığı zaman listede ilk 10 içinde olsalar bile yine de bunun yeterli olmadığını söylemek lazım.

Televizyon ekranında elde edilen reytinglerin sosyal medyaya bir etkisi yok. Tam tersi de aynen geçerli bir durum. Yani sosyal medyada çok iyi olmak, reytinglerde de iyi olmak anlamına gelmiyor… Ancak her ikisi de izleyici ilgisinin ölçülmesi bakımında önemli veriler oluşturuyor.

atv’nin ve Destan dizisi ekibinin sosyal medyaya daha fazla ağırlık vermesi gerektiğini bu sonuçlara bakarak söylemek mümkün.

Aşk Mantık İntikam'dan 6 kat fark yiyen Destan dizisine acil müdahale şart! 9