Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam’ı kurtarmak için büyük değişim kararı, herkes şoke olacak!

Aşk Mantık İntikam’ı kurtarmak için büyük değişim kararı, herkes şoke olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisinin 24. yeni bölümü büyük bir değişimi de beraberinde getiriyor. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi çok değişecek.

Dizi hayranları son haftalarda yoğun bir eleştiri yapıyor. Ayrıca dizinin reytingleri de git gide düşüyor. Bu durumu gören senaristler 24. yeni bölüm ile birlikte büyük bir değişim başlatıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izleyenler gördükleri karşısında bir rüya olarak durumu yorumlamıştı.

Ancak rüya değil, gerçek. Çünkü dizide 4 yıllık bir zaman atlaması yaşanacak. Aşk Mantık İntikam dizisindeki değişim kararı, herkesi şoke edecek. Yaz başında izleyicilerle buluşan dizinin, kış sezonunda da devam edebilmesi için senaristler güçlü bir hikaye düzenlemesi yaptı. Bu düzenlemeler ile birlikte 4 yıllık zaman atlaması birçok şeyin değişmesine neden oldu. Böylelikle senaristler kısır döngüden kurtuldu ve hikayeyi yeni bir denkleme oturtarak sürdürmeyi planlıyor.

Aşk Mantık İntikam'ı kurtarmak için büyük değişim kararı, herkes şoke olacak! 8

İşte Aşk Mantık İntikam dizisinin 24. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar. Bu ayrıntılar dizideki büyük hikaye değimini de gözler önüne seriyor.

Aradan dört yıl geçmiştir… Ozan Çağla’yla hala kağıt üzerinde evlidir. Ela adında bir kız babasıdır artık. Esra’nın dört yıl önce Londra’ya gidişiyle ikisinin de tüm hayatı değişmiştir. Esra Londra’da Çınar’la evlenmiş ve Atlas adında bir erkek çocuğu annesi olmuştur. Ancak Esra’nın dört yıl önce karnında büyüttüğü ve doğurduğu bir çocuktan fazlasıdır.

Aşk Mantık İntikam'ı kurtarmak için büyük değişim kararı, herkes şoke olacak! 9

Dört yıl sonra Esra ve Ozan’ın yolları yeniden kesişir. Ekrem ve Elif’in gerçekleşecek düğünü için Londra’dan İstanbul’a gelen Esra’yı ailesi özlemle ve mutlulukla karşılasa da Ozan tam tersi yıkıcı bir öfkeyle yüklüdür… Arif geçirdiği rahatsızlık sonrasında çocuklarını, Esra ve Ozan’ı toplayarak onlardan öyle bir istekte bulunur ki herkesin hayatı kaçınılmaz şekilde yeniden kesişecektir…

Aşk Mantık İntikam dizisinin 24. bölümü 3 Aralık Cuma günü saat 20.00’da Fox TV’de yayınlanacak.