Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam’ın kadrosuna katılan Anıl Altan izleyiciden ilginç tepkiler aldı!

Aşk Mantık İntikam’ın kadrosuna katılan Anıl Altan izleyiciden ilginç tepkiler aldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi yaz döneminde başladı ve sevilince yeni sezonda da devam etti.

Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük’ün rol aldığı Aşk Mantık intikam’ın geçtiğimiz cuma yayınlanan bölümünde hikayede önemli değişimler yaşandı, zaman atlaması ile izleyiciye yepyeni bir hikaye sunuldu.

Hikayedeki bu değişiklikle birlikte dizinin kadrosuna ünlü oyuncu Anıl Altan da katıldı. Geçmiş yıllarda, Kaderimin Yazıldığı Gün, Güneşin Kızları, Arka Sıradakiler gibi pek çok yapımla izleyici karşısına çıkan oyuncu Anıl Altan en son 2018 yılındaki Çember dizisiyle ekranlara gelmişti.

O günden bu yana ekranlarda görünmeyen  ve kendisi gibi oyuncu Pelin Akil’den olan ikiz kızları Alin ve Lina ile ilgilenmeyi tercih eden Anıl Altan, Aşk Mantık İntikam ile 4 yıllık aranın ardından yeniden setlere döndü.

Dizinin geçtiğimiz Cuma akşamı yayınlanan bölümünde ilk defa görünen oyuncu dizide, ‘Ayaz Karakoç’ adlı gizemli bir karakteri canlandırıyor.

Aşk Mantık İntikam'ın kadrosuna katılan Anıl Altan izleyiciden ilginç tepkiler aldı! 7

Anıl Altan’ı özleyen ve diziyi heyecanla bekleyen hayranları oyuncunun performansından oldukça memnun kaldı. Hatta öyle ki bazı hayranları oyuncunun son instagram paylaşımının altına; ‘Ayaz Karakoç’u senden başkası canlandıramazdı’ şeklinde yorumda bulundu.

Oyuncunun paylaşımının altına takipçileri tarafından memnuniyet içeren yüzlerce yorum yapıldı. ‘Ayaz Karakoç efsane!’, ‘İyi ki geldin’, ‘Ekranda görmeyi özlemişim’ gibi yorumlar dikkat çekti.