Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam’ın yıldızı Burcu Özberk bir kez daha gönülleri fethetti!

Aşk Mantık İntikam’ın yıldızı Burcu Özberk bir kez daha gönülleri fethetti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam’da İlhan Şen ile baş rolü paylaşan Burcu Özberk dizide canlandırdığı ‘Esra’ karakteriyle çok sevildi.

Geniş bir hayran kitlesi olan oyuncu hem dram hem de romantik komedi türünde pek çok yapımda yer alarak yeteneğiyle de izleyicinin gönlünde taht kurdu.

Sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanan oyuncu sergilediği örnek davranışla hayranlarından bir kez daha tam not aldı. 11 Aralık 1989 doğumlu oyuncu bu yıl ki doğum gününü Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı’na bağışladığını instagram paylaşımıyla takipçilerine duyurdu.

Aşk Mantık İntikam'ın yıldızı Burcu Özberk bir kez daha gönülleri fethetti! 9

Ünlü oyuncu paylaşımında sevenlerine şu sözlerle seslendi; “Sevgili ailem ve dostlarım,11 Aralık benim doğum günüm. Bu doğum günümde bana verebileceğiniz en güzel hediye otizmli çocuklar için yapacağınız bağışlar olacak. @todevvakfi için açtığım kampanya linkine Biomdan ulaşabilirsiniz. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.”

Aşk Mantık İntikam'ın yıldızı Burcu Özberk bir kez daha gönülleri fethetti! 10

Bu davranışıyla hayranlarından övgü dolu yorumlar alan Burcu Özberk son paylaşımıyla da takipçilerini mest etti. Güneş ışığında poz veren güzel yıldızın ‘Güneşlendim’ yazdığı fotoğrafları, 8.3 milyon takipçisinin olduğu instagram’da kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Aşk Mantık İntikam'ın yıldızı Burcu Özberk bir kez daha gönülleri fethetti! 11