Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam’ın yorgunluğunu Burcu Özberk harika bir tatille üzerinden attı!

Aşk Mantık İntikam’ın yorgunluğunu Burcu Özberk harika bir tatille üzerinden attı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Özberk, İlhan Şen ile başrolü paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisi biter bitmez soluğu Bali’de almıştı. Geçtiğimiz yaz Fox TV ekranında izleyici ile buluşan Aşk Mantık İntikam dizisi çok sevilince yeni sezonda da devam etmişti.

Geçtiğimiz yıl yaz sezonunda çalışan oyuncu dizisi bitince güneşin ve denizin tadını çıkarmak için Bali’nin yolunu tuttu. Sosyal medyada, tatil için gittiği Bali’den bol bol paylaşımlarda bulunan oyuncu ülkeye döndü ama aklı hala egzotik adada kaldı. Burcu Özberk tatil fotoğraflarını instagram hesabından paylaşmaya devam ediyor.

Aşk Mantık İntikam'ın yorgunluğunu Burcu Özberk harika bir tatille üzerinden attı! 8

Oyuncu son paylaşımına, ‘Tatil tbt’si bitmeyecek’ gibi notunu düştü. Dizisi biter bitmez soluğu tatilde alan oyuncu, bir süre daha dinlenecek gibi görünüyor.

Instagram’da 9.1 milyon takipçisi bulunan Burcu Özberk’in paylaşımları kısa sürede yüz binlerce beğeni ve yorum aldı. Fotoğrafları gören hayranları, ‘Çok güzelsin’, ‘Bebek’ ve ‘Kraliçe’ gibi yorumlarda bulundular.

Aşk Mantık İntikam'ın yorgunluğunu Burcu Özberk harika bir tatille üzerinden attı! 9

Oyuncu Aşk Mantık İntikam dizisine şu satırlarla veda etmişti. “Veda etmek ne zormuş… Bu hikayede yanımda olan herkese kocaman sarılıyorum. Kendimi inanılmaz rahat ve olduğum gibi hissettiğim bir setti.

Bunun için; kamera arkasındaki ekibimize, oyuncu arkadaşlarıma, yönetmenlerime, yapım ekibine, senaristlerimize, Fox TV’ye ve yapımcılarımıza tek tek teşekkür ederim… Bana benzer ama benden daha cesurdu Esra. Güzel bir yolculuktu. Bitti.”