Ana sayfa Sosyal Medya Aşk pozu dediğin böyle olur! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu mesajı öpüşürken verdi!

Aşk pozu dediğin böyle olur! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu mesajı öpüşürken verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu  çifti, 2016 yılında evlenmişlerdi. 2013 yılında yayınlanan Fatih Harbiye dizisinde başrol oynadıktan sonra aşk yaşamaya başlayan ikili, o günden beri hiç ayrılmadılar. 8 yıldır beraber olan çiftin aşkları da hala ilk günkü gibi sürüyor.

İkili birlikte verdikleri pozlarla, sokakta karşılaştıkları magazincilerle konuşurken de ne kadar uyumlu bir çift olduklarını her fırsatta gözler önüne seriyorlar.

Geçtiğimiz aylarda Neslihan Atagül’ün, çekimleri Bodrum’da süren Sefirin Kızı dizisinin setinde rahatsızlanmasından sonra diziyi bırakması gündeme gelmişti.

Geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı yaşayan oyuncu, İstanbul’daki evine gelerek dinlenmeye geçti. Tedavisi süren oyuncunun iyiye gittiği de yaptığı paylaşımlardan görülmekte.

Aşk pozu dediğin böyle olur! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu mesajı öpüşürken verdi! 9

Kadir Doğulu da eşine büyük bir özenle bakıyor ve onunla ilgileniyor. Geçtiğimiz günlerde eşinin ayakkabılarını bağlarken çekilen bir fotoğrafları da dikkat çekmişti.

Neslihan Atagül’ün son yaptığı paylaşım ise kısa sürede 900 bine yakın beğeni ve binlerce yorum alarak sosyal medyanın gündemine düştü. Oyuncu, eşiyle aşk dolu pozlarını paylaşarak Covid 19 salgınına ilginç bir gönderme yaptı ve “Yayılacaksa aşk yayılsın” notunu düştü.

Özellikle Arap hayranlarından binlerce yorum olan fotoğrafa Türk hayranları da “Maşallah, çok güzel bir çiftsiniz, aşk bu, işte aşk pozu” şeklinde yorumlar yapıyorlar…

Aşk pozu dediğin böyle olur! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu mesajı öpüşürken verdi! 10

Aşk pozu dediğin böyle olur! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu mesajı öpüşürken verdi! 11