Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk ve Mavi 67. bölümde büyük sır ortaya çıkıyor!

Aşk ve Mavi 67. bölümde büyük sır ortaya çıkıyor!

tarafından zk zk
Cuma akşamları ekrana gelen ATV’nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi’de bu hafta Ali ve Cemal arasındaki büyük sır bir tartışma esnasında Mavi tarafından duyuluyor.

Yaşadığı büyük şok karşısında ne yapacağını bilemeyen Mavi’nin bundan sonra nasıl bir tavır takınacağı merak konusu. Aşk ve Mavi 67. yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek.

Yeni bölümde Mavi ve Ali arasında küçük bir mutluluk tablosu yaşansa da Ali’nin hastalığını herkesten gizlemesi hata yapmasına yol açar. Cemal ve Ali arasındaki sır Mavi tarafından duyulur.

Sosyal medyada diziyi izleyenler de artık Mavi’nin gerçekleri öğrenmesini istiyor. Aşk ve Mavi’nin yeni sezonda devam edeceği öğrenilen dizide, Mavi’nin gerçekleri öğrenmesinin mümkün olmayacağını düşünüyor izleyiciler. Eğer atv final kararı alırsa, Mavi de gerçekleri öğrenmiş olacaktı. Ancak bu durumda başka bir yol bulunacak gibi görünüyor! İzleyip göreceğiz…

Aşk ve Mavi 67. bölümde büyük sır ortaya çıkıyor! 7

AŞK VE MAVİ 67. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

“Ahmet’i benim değil,senin öldürdüğünü herkes öğrenecek!”

Ali, hastalığını tüm aileden saklamaya devam ederken bir yandan da biyopsi için bir günlüğüne nasıl ortadan kaybolacağının hesaplarını yapmaktadır. Cemal, Ali’nin banka kasasına koyduğu kaydı ele geçirmeyi başarmış, Mavi kaydı izlemeden başka bir kayıtla değiştirmeyi de başarmıştır.

AŞK VE MAVİ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Belayı savuşturduğunu düşünen Cemal’i bir sürpriz beklemektedir. Safiye kaydı izlemiş ve Ahmet’i öldüren kişinin Cemal olduğunu öğrenmiş ve bu gerçeği herkese söylemek istemektedir. Cemal için işler iyice zorlaşmıştır. Artık kaderi Safiye’nin iki dudağının arasındadır.

İşte 67. bölüm tanıtımı: