Ana sayfa Sosyal Medya Aşkın Tarifi daha yayınlanmadan dünya arenasında!

Aşkın Tarifi daha yayınlanmadan dünya arenasında!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son derece iddialı bir yaz dizisi olarak karşımıza gelmeye hazırlanan Aşkın Tarifi, daha Türkiye’de yayınlanmadan dünya pazarına çıktı bile. Milliyet Gazetesi köşe yazarı Sina Koloğlu, TV Latina’yı kaynak göstererek verdiği haberde Kanal D’nin dizinin dünya tanıtımına başladığını duyurdu.

Türk dizileri özellikle Latin ülkelerinde çok büyük ilgi görüyor. Zaten yurt dışında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kadir Doğulu’nun başrolünde yer aldığı dizinin Latin dünyasında büyük ilgi çekmesi çok yüksek bir ihtimal.

Aşkın Tarifi daha yayınlanmadan dünya arenasında! 9

Dizide Kadir Doğulu’nun partneri ise bugüne kadar ismini hiç duymadığımız Serra Arıtürk. Aşkın Tarifi , aslında bir müzisyen olan Arıtürk’ün ilk ekran deneyimi olacak.

Serra Arıtürk, dizide Kadir Doğulu’nun hayat verdiği ve yemek sihirbazı olarak tanınan Fırat’ın aşık olacağı Naz Soyluer isimli bir restoran sahibini oynayacak.

Aşkın Tarifi daha yayınlanmadan dünya arenasında! 10

Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır yer alıyor.

Aşkın Tarifi daha yayınlanmadan dünya arenasında! 11

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği Aşkın Tarifi dizisinin yönetmen koltuğuna Deniz Koloş otururken, projenin yaratıcı yapımcılığını Birsel Çıkıncı yapıyor. Dizinin senaryosunu ise Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme alıyor.

Fransız mutfağında uzman Gaziantepli bir şefin heyecan dolu aşk hikayesini ekrana taşıyacak Aşkın Tarifi dizisinde bir şefi canlandıran Kadir Doğulu her bölümde yeni bir yemek tarifi verecek.