Ana sayfa Dizi Haberleri Aşkın Tarifi dizisi yeni başladı ama Serra Arıtürk ilk ödülünü kazandı bile!

Aşkın Tarifi dizisi yeni başladı ama Serra Arıtürk ilk ödülünü kazandı bile!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşkın Tarifi isimli dizide partner olan Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün uyumlu hali birçok kişinin de ortak görüşü… İkilinin samimi hallerine sosyal medyadan Neslihan Atagül hayranları biraz tepki göstermiş olsa da Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk dizinin başarısı için elinden geleni yapıyor. Atagül de instagram hesabından yaptığı son paylaşımda bu tür yorumlara güldüğü imasında bulunmuştu.

Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk aynı zamanda ödül sevinci de yaşıyor. Türkiye Lider Marka Ödülleri 2021 ödül törenine katılan ikili, Aşkın Tarifi dizisiyle ödüle layık bulundu. Yılın en iyi dizisi Aşkın Tarifi seçilirken, Kadir Doğulu’ya ‘en iyi erkek oyuncu’ ödülü verildi. Serra Arıtürk ise ‘en iyi çıkış yapan kadın oyuncu’ ödülü aldı…

Serra Arıtürk ilk dizi projesinde çok başarılı bir performans sergiledi ve internet kullanıcılarının oyları ile bu ödülü elde etti. Arıtürk, “Benim için bu kadar kısa sürede fark edilmek çok güzel, çok değerli. Bunun değerinin bilinmesi çok hoşuma gitti. Onore oldum, çok teşekkür ederim herkese” açıklaması yaptı.

Aşkın Tarifi dizisi yeni başladı ama Serra Arıtürk ilk ödülünü kazandı bile! 7

Aşkın Tarifi, romantik komedi yapımları arasında dikkat çeken bir iş oldu. Kanal D dizisinin şimdiye kadar 6 bölüm yayınlanmasına rağmen böyle bir ödül elde etmesi de dikkatleri çekti.

Diziyi tüm ekibin de çok sevdiği hatırlatması yapan Serra Arıtürk, “Biz çok sevdik, daha kimse görmeden. O yüzden bizim bu kadar sevmemizin, bizim şevkimizin bu kadar çok ortaya çıkması, herkesin sahiplenmesi çok hoşumuza gitti” açıklamasında bulundu.

Serra Arıtürk adına Aşkın Tarifi dizisi çok başarılı bir çıkış projesi oldu. Youtube”daki şarkı videoları ile tanınan Arıtürk, oyunculuk deneyimini bir romantik komedi dizisiyle yaşadı ve Kadir Doğulu gibi tecrübeli bir partner ile bir arada yer alarak da büyük bir fırsat elde etti.

Serra Arıtürk’ün hem dizideki performansı hem de kendisini düzgün ifade edebilen açıklamaları dikkatleri çekti. Arıtürk adına Aşkın Tarifi’nin hayatını çok değiştiren bir proje olduğu ortada.