Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşkın Tarifi dizisinde büyük değişim devam ediyor!

Aşkın Tarifi dizisinde büyük değişim devam ediyor!

tarafından ker_def

Aşkın Tarifi dizisinde baş karakter hafızasını yitiriyor! Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Aşkın Tarifi isimli romantik komedi dizisi şimdiye kadar 9 bölüm olarak ekranda yer aldı. Kadir Doğulu, Serra Arıtürk ve Alper Saldıran’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Reytingleri düşük gelmeye devam eden dizide komedi özelliği azaltılmış ama dram yönü güçlenmeye başlamıştı. Yeni senaristin hikayeyi ele almaya başlaması ile birlikte dizinin dram yönünün daha da artacağı ortaya çıktı.

Aşkın Tarifi dizisinin 10. yeni bölümünde de yine dikkat çeken sahneler var. Yeni fragman yayınlandı. Dizide, Fırat hafızasını kaybediyor!

Taylan, Fırat’ın oyun oynadığını kanıtlamak için türlü numaralara başvurur. Ancak beklenmedik bir şekilde kaza geçiren Fırat hafızasını kaybeder.

Aşkın Tarifi yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’da Kanal D’de izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümün reyting sonuçları da merakla bekleniyor. Dizi düşük reytingler almaya devam edersen kış sezonunda yayında kalması pek mümkün olmayacaktır.