Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşkın Tarifi dizisinde büyük sıçrama sonrası yeni sınav vakti!

Aşkın Tarifi dizisinde büyük sıçrama sonrası yeni sınav vakti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yeni başlayan Aşkın Tarifi dizisi ilk iki bölümde izleyicileri etkilemişti. Ancak geçen hafta yaşanan reyting sıçraması hikayenin tuttuğunun da kanıtı oldu. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün başrollerini paylaştığı dizinin 4. bölümü de merakla bekleniyor.

Geçen hafta yanan büyük sıçrama sonrasında yeni bir sınav da yaşanacak. Aşkın Tarifi dizisinin 4. bölümü yine yükseliş ile mi haftayı kapatacak, yoksa düşüş mü olacak? Birçok dizi hayranı Aşkın Tarifi’ni yeni yeni keşfediyor. Daha eğlenceli olmaya başlayan dizinin 4. bölümü de izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.

Yaz dizilerinin eski klişelerden biraz uzak olması, ayrıca başrol çiftlerinin de iyi seçilmesi bu dönemi farklı kılıyor. Aşkın Tarifi de eğlenceli ve iyi oyunculardan kurulu bir yapım olarak öne çıktı ve daha ilk bölümlerde başarılı dönüşler aldı.

Aşkın Tarifi’nin 28 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak olan 4. bölümünün de yine yükseliş sergilemesi beklentisi fazla… İşte dizinin 4. bölümünden 3. fragman ve diğer detaylar:

Sultan, Naz’ı Fırat’ın hayatından çıkarmak için plan yapıyor! Naz ve Fırat’ın yakınlaşması Sultan’ı rahatsız ediyor. Naz’ı Fırat’ın hayatından tamamen çıkarmak isteyen Sultan plan yapıyor. Taylan ise Naz’ı vicdan duygusundan etkilemeye çalışıyor. Sultan’ın yaptığı plan işe yaracak mı?

Aşkın Tarifi yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’da Kanal D’de!