Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşkın Tarifi dizisinde zorunlu ara bitiyor!

Aşkın Tarifi dizisinde zorunlu ara bitiyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan romantik komedi dizisi Aşkın Tarifi, bayram haftası nedeniyle yeni bölümü ile ekrana gelmemişti… Dizinin hayranları merakla 7. yeni bölümü bekliyor… Ancak Kanal D arefe günü olması nedeniyle ekrandaki izleyici sayısının azalacağını hesap ederek dizinin yeni bölümünü yayınlamak istemedi.

Aşkın Tarifi dizisinin zorlu 1 haftalık arası bitiyor… 26 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’da dizinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk ikilisini başrolde buluştran dizinin 7.bölümünden 2. fragman da paylaşıldı.

Naz’ın restoranına gelen bir müşteri Taylan’ı, sevgilisiyle ayrılmasına sebep olarak gösterir. Bu konuda canı yanan Fırat da artık Naz’ın gerçekleri bilmesini istiyor. Fırat, Naz’a Taylan’ın gerçek yüzünü gösterebilecek mi?

Aşkın Tarifi yeni bölümüyle 26 Temmuz Pazartesi 20.00’da Kanal D’de ekrandaki yerini alacak. Reytingleri düşük gelen dizinin bayram haftasının ardından yeni bölümünün nasıl sonuçlar alacağı da merak ediliyor. İşte yeni bölümden yeni fragman: