Ana sayfa Dizi Haberleri Aşkın Tarifi dizisine kardeş bir dizi geliyor!

Aşkın Tarifi dizisine kardeş bir dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mehmet Yiğit Alp’in yapım şirketi NTC Medya, son dönemde Aşkın Tarifi isimli romantik komedi dizisiyle öne çıktı. Kanal D ekranında başlayan yeni dizi, yaz ekranının neşesi oldu.

İlk iki bölümü biraz düşük reytingler almasına rağmen, Aşkın Tarifi 3. bölümü ile reyting sıçraması yaptı ve hem yapımcıyı hem de Kanal D’yi memnun etti. Dizi dünyasına NTC Medya yeni bir yapımla daha hizmet etmeye devam edecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Aşkın Tarifi dizisine bir kardeş geliyor. Hilal Yıldız’ın hikayesini yazdığı ve Feride Kaytan’ın yönetmenliğini yapacağı yeni dizinin ismi El Kızı olacak. El Kızı dizisiyle ilgili gelişmeler henüz taze ve çok fazla bilgi de henüz yok.

atv’de yayınlanan Akıncı dizisi de NTC Medya tarafından hazırlanıyor. Yeni sezonda şirketin 3 dizisi ekranlarda olacak. Akıncı için geçtiğimiz gün Şükrü Özyıldız açıklama yapmış ve ikinci sezonun nasıl devam edeceğine yönelik olarak çalışmaların devam ettiğini, kendisinin de fazla bilgi sahibi olmadığını söylemişti.