Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aşkın Tarifi dizisinin Hazım’ı Cem Davran, geri dönüş heyecanı yaşıyor!

Aşkın Tarifi dizisinin Hazım’ı Cem Davran, geri dönüş heyecanı yaşıyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Cem Davran, dizi ve sinema filmleri ile geniş kitleler tarafından biliniyor ama asıl onun gönlünde yatan tiyatro sahnesi..: Pandemi nedeniyle de uzun süredir sahnelerden uzakta kalan Cem Davran, geri dönüş heyecanı yaşıyor.

Aşkın Tarifi isimli Kanal D dizisiyle ekranda yer almaya devam eden Cem Davran, aynı zamanda yakında sahnelerde de Üçü Bir Arada isimli oyun ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Milliyet gazetesine konuşan usta oyuncu, pandeminin çok anlamlı boşluklar sunduğu değerlendirmesini yaptı. Davran, geri dönüş heyecanını ise şöyle anlattı:

“Pandemi süreci çok anlamlı bir boşluk sundu hepimize. Ben o boşluğun önemli bir bölümünde ruhumu tiyatro üretimine sundum. Tiyatrolar kapanırken dikine tıraş ettim ve Davran Tiyatrosu’nu kurdum. Daha önce oynadığımız bir projeyi (Üçü Bir Arada) yeniden biçimlendirdim ve ilk oyunumuz 4 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda. İnanın çocuk gibi heyecanlıyım. Sonra yeni bir oyun daha çıkaracağım. Tiyatro seyircisini acayip özledim, anlatamam içimdeki fırtınayı.”