Ana sayfa Sosyal Medya ‘Aşkın Tarifi’ dizisinin Hazım’ı Cem Davran şu sıralar çok heyecanlı!…

‘Aşkın Tarifi’ dizisinin Hazım’ı Cem Davran şu sıralar çok heyecanlı!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D’de yayınlanan ‘Aşkın Tarifi’ dizisinde ‘Hazım’ karakterine hayat veren usta oyuncu Cem Davran, ‘Üçü Bir Arada’ adlı tiyatro oyunu ile bu akşam KüçükÇiftlik Park’ta izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Cem Davran, instagram hesabında heyacanını takipçileri ile paylaştı. Oyun provasından fotoğrafını paylaşan usta oyuncu duygularını, fotoğrafın altına yazdığı şu sözlerle ifade etti;  ‘Sabaha kadar bu gece oynanacak tek bir oyun için çalıştık, hayatın ucundan tutmak için, her şeye rağmen yaşama anlam katmak, kötülüğe aydınlıkla yanıt vermek için. Yirmi kişi iki saatlik bir masalı süsleyebilmek uğruna canla başla çalıştı. Bütün emekçi kardeşlerimin ellerinden öperim. Bir ışık gelsin de nereden gelirse gelsin der ustalar; öylesine bir aşkla işte. Bu akşam sanki yeniden başlıyormuşuz gibi, bu akşam sanki bütün acılara dur diyecekmişiz gibi. Ben sanattan başka yol bilemedim koşabilmek için aydınlığa, sürç-ü lisan edersem bir köşede, affola. Şimdiden bu akşamki güzel yürekli seyircimize saygılarımla’.

‘Aşkın Tarifi’ dizisinin Hazım’ı Cem Davran şu sıralar çok heyecanlı!... 7

‘Erkek dünyasının kale direkleri arasına gizlenmiş sırları! Bir erkekte aşk acısı kaç gün sürer? Yılbaşı gecesi mecburen tanıştığınız komşunuz sizinle intihar etmek isterse… Babasının gözünde uslu bir çocuk olamayanların 30’undan sonra Şirinler’i görebilme yöntemleri… Hepsi ve dahası ‘Üçü Bir Arada’da tiyatro severlerle buluşacak. Erkekliğin türlü hallerinin anlatıldığı oyunda Cem Davran ile beraber Celil Nalçakan ve Onur Özaydın rol alıyor.