Ana sayfa Sosyal Medya Aşkta ve işte yüzü gülen Özge Yağız yeni projesi öncesi enerji depoluyor

Aşkta ve işte yüzü gülen Özge Yağız yeni projesi öncesi enerji depoluyor

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –24 yaşındaki oyuncu Özge Yağız, aşkta ve işte yüzü gülen, şansı yaver giden oyunculardan.

‘Yemin’ dizisi ile başlayan ekran yolculuğunu ‘Sol Yanım’ dizisiyle devam ettiren ve kariyer basamaklarını hızla tırmanan güzel oyuncu bir süredir ‘Yemin’ dizisinde ki rol arkadaşı Gökberk Demirci ile aşk yaşıyor.

Aşkta ve işte yüzü gülen Özge Yağız yeni projesi öncesi enerji depoluyor 11

İş hayatında da performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü oyuncunun en son rol aldığı ‘Sol Yanım’ dizisi 12 bölüm sürdü ancak Yağız dizide sergilediği performansla göz doldurdu. Diziden sonra oyuncuya pek çok teklif geldi.

Bu teklifleri değerlendiren ünlü oyuncunun Show TV’de yayınlanacak olan ‘İçimizden Biri’ projesiyle anlaştığı gelen bilgiler arasında. Yağız dizide genç yetenek Bora Akkaş ile ve başrolü paylaşacak.  Gözler şimdiden yeni sezona çevrilmiş olsa da Özge Yağız tatil yapıp yeni sezon için enerji depoluyor.

Aşkta ve işte yüzü gülen Özge Yağız yeni projesi öncesi enerji depoluyor 12

Sosyal medyada birbirinden renkli karelerini paylaşan Özge Yağız’ın keyfi yerinde. Instagram’da 2 milyonu aşkın takipçisi bulunan güzel oyuncu tatilden paylaştığı karelerle takipçilerini mest ediyor.

Aşkta ve işte yüzü gülen Özge Yağız yeni projesi öncesi enerji depoluyor 13

Sevgilisi Gökberk Demirci’de güzel yıldızın paylaşımlarına kayıtsz kalmıyor. Demirci sevgilisinin bir karesinin altına ‘Bir ömür’ yazıp kalp ve sonsuzluk emojisi bıraktı.

Aşkta ve işte yüzü gülen Özge Yağız yeni projesi öncesi enerji depoluyor 14

Aşklarını dolu dizgin yaşayan çift, mutluluk pozlarıyla da hayranlarından binlerce beğeni alıyor. Fotoğraflardan da anlaşılıyor ki yetenekli oyuncu yeni sezona bomba gibi bir giriş yapacak. Hayranları ise daha şimdiden yeni proje için heyecanlı.

Aşkta ve işte yüzü gülen Özge Yağız yeni projesi öncesi enerji depoluyor 15