Ana sayfa Sosyal Medya Aşktan yana yüzü gülmeyen Burak Deniz’den çok konuşulacak Sevgililer Günü paylaşımı!..

Aşktan yana yüzü gülmeyen Burak Deniz’den çok konuşulacak Sevgililer Günü paylaşımı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçtiğimiz sezon ATV’de yayınlanan ve başrolünü Alina Boz ile paylaştığı Maraşlı dizisinde Celal Kün (Mehmet İnce) karakteriyle izleyicilerin dikkatini çeken Burak Deniz son yıllarda, canlandırığı rollerdeki performansıyla dizi sektörünün aranan isimleri arasında olmayı başardı.

Yaz aylarında Ferzan Özpetek’in Cahil Periler dizisinde rol alan oyuncu hemen akabinde Serenay Sarıkaya ile birlikte rol aldığı Şahmeran dizisinin çekimlerini bitirdi.

Oyuncu en son Dilan Çiçek Deniz ile baş rolü paylaştığı yine Netflix için çekilen Gidenler adlı filmin çekimlerini tamamladı. İş hayatında setten sete koşan ünlü oyuncunun yüzü aşktan yana bir türlü gülmedi.

Burak Deniz, Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide birlikte rol aldığı oyuncu Büşra Develi ile 3 yıl süren bir ilişki yaşamış, çift birlikteliklerini 2018 yılında noktalamıştı.

Yakışıklı oyuncu,  geçtiğimiz yılın yaz aylarında ünlü manken Didem Soydan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Burak Deniz, sosyal medyadan da Didem Soydan ile pozlarını sık sık paylaşıyordu.

Aşktan yana yüzü gülmeyen Burak Deniz'den çok konuşulacak Sevgililer Günü paylaşımı!.. 7

Birbirine çok yakıştırılan ikili geçtiğimiz yıl Kasım ayında yollarını ayırmıştı. Didem Soydan’dan sonra adı başka bir isimle anılmayan yakışıklı oyuncu, sosyal medyada Sevgililer Günü paylaşımı yapmayı ihmal etmedi.

Instagram hesabından tek başına fotoğrafını paylaşan oyuncu ‘Aynen’ notunu düştü. Burak Deniz’in bu paylaşımı hayranları tarafından ‘kalbim boş’ şeklinde algılandı.