Ana sayfa Dizi Arşivi Aslan Ailem Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Aslan Ailem Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Aslan Ailem yönetmenliğini Başak Soysal’ın yaptığı, 2017 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan dram, komedi, aile ve aşk temalı Türk televizyon dizisidir. Dizinin senaristi Ayça Mutlugil’dir. Aslan Ailem, 2011-2012 yıllarında Kore’de yayınlanan Ojakgyo Brothers isimli diziden uyarlanmıştır.

Burcu Özberk ve Akın Akınözü’nün öne çıktığı bir yapım olması nedeniyle dikkatleri çekmiştir. Ayrıca Ferdi Sancar, Benian Dönmez, Hakan Salınmış, Fırat Altunmeşe de yapımda başrolde yer almıştır.

Aslan Ailem Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: TRT1
Yapımcı: Es Film
Türü: Dram- Komedi- Aile- Aşk
Yayın Tarihi: 22 Ekim 2017/ 20 Mayıs 2018
Mekan: İstanbul, Muğla
Süresi: 120 dakika
Müzik: Serkan Çağrı
Başrol: Burcu Özberk, Akın Akınözü, Ferdi Sancar, Benian Dönmez, Hakan Salınmış, Fırat Altunmeşe.
Oyuncular: Eda Şölenci, Bora Akkaş, Ceren Taşçı, Furkan Kızılay, Mehmet Şeker, Aydan Koptur ,Ece Bozkaya, Hande Yılmaz, Defne Erşen, Zerrin Sümer, Levent Özdilek, Çağkan Çulha, Seray Sever.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları da aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/aslanailem
Instagram: https://www.instagram.com/aslanailem/
Facebook: https://www.facebook.com/AslanAilem
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCiT-eroqDoA3zct3OkzhEPA
Resmi internet sayfası: https://www.trt1.com.tr/diziler/aslan-ailem

TÜM HABERLER:

Aslan Ailem dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

GENEL İZLENİM:

Aile komedisi olan ve yayınlandığı dönemde ekranlarda benzeri bulunmayan Aslan Ailem dizisi çok iyi reyting almasa da sadık bir izleyici kitlesine sahipti. Dizinin final yapmasına tepki gösteren çok sayıda izleyici de oldu. Ancak TRT1 kanalı, ekranlarında yayınlanan dizinin, 31. bölümünde final kararı alarak Aslan Ailem’in ekran yolculuğuna son verdi.

Aslan Ailem Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Vedat, karısı Hatice, annesi Hayriye ve üç tane erkek evladıyla otuz yıldır aynı çiftlikte yaşamaktadır. Ortanca oğulları Umut, bir kaç yıl önce daha merkezi bir yere taşınmıştır ama sık sık ailesini ziyarete gelir. Kardeşlerin en küçüğü Mutlu dışında hepsi ekmeklerini eline almıştır. Oğullarıyla gurur duyan Vedat, bu çiftlikte sakin ve huzurlu bir yaşam sürmektedir.

Burcu, iş adamı Tayfun Olgun’un fazlaca şımartılmış tek kızıdır. Kredi kartını sihirli değnek sanan Burcu’nun bir insanın hayal edebileceğinden daha lüks bir yaşamı vardır. Derken Tayfun, bir yolsuzluk suçlaması yüzünden yurt dışına kaçar. Böylelikle Burcu’nun yolu Aslan ailesiyle kesişir çünkü soruşturmayı yöneten komiser, evin iki numaralı oğlu Murat Aslan’dır.

Bir akşam Aslan ailesi tüm neşesiyle bahçede otururken Burcu çıkagelir. Çiftliğin boşaltılmasını ister. Vedat ve Hayriye dışında kimse bu kızın ne dediğini anlamamıştır. Zira Vedat’ın, Tayfun ile yıllar önceye dayanan bir sırrı vardır ve bundan ailesinin haberi yoktur.

Aslan Ailem Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Burcu Özberk (Burcu Olgun)
Akın Akınözü (Murat Aslan)
Ferdi Sancar (Gayret Aslan )
Benian Dönmez (Hatice Aslan )
Hakan Salınmış (Vedat Aslan)
Fırat Altunmeşe (Umut Aslan )
Eda Şölenci (Pelin Erdem )
Bora Akkaş (Mutlu Aslan)
Zerrin Sümer (Hayriye Aslan)
Levent Özdilek (Tayfun Olgun)
Çağkan Çulha (Savaş)
Seray Sever (Suzan )

MEKANLAR:

Aslan Ailem dizisinin çekimleri İstanbul’da Poyrazköy civarında ve Muğla’da gerçekleştirildi.

JENERİK:

‘Kıyasıya Sevesiye Bir Aile Meselesi’ sloganıyla ekran yolculuğuna başlayan Aslan Ailem dizisinin müzikleri ünlü müzisyen Serkan Çağrı’ya ait . Jenerik müziği de en az dizi kadar eğlenceli.

FRAGMANLAR:

Aslan Ailem dizisinden ilk fragman TRT1’in ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2017 yılının Ekim ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı ve merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

Aslan Ailem dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalından izleyebilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Aslan Ailem dizisi 22 Ekim 2017 tarihinde TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluştu. 1 sezon ekranlarda kalan dizi, 20 Mayıs 2018 tarihinde yayınlanan 31. bölümüyle ekran yolculuğuna veda etti.

Aslan Ailem dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Yayınlandığı dönemde Aslan Ailem dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Melekler Seni Bana Yazmış

Sesinde Aşk Var

KAMERA ARKASI:

Aslan Ailem dizisinin ekrana geldiği dönemde son derece eğlenceli kamera arkası görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlandı. Görüntülerde, oyuncular ve set ekibi arasındaki sıcak ve eğlenceli diyaloglar da dikkat çekiyor.

7. Bölüm Kamera Arkası Görüntüleri

6. Bölüm Kamera Arkası Görüntüleri

ETKİLEYİCİ SAHNELER

Aslan Ailem dizisinden bazı etkileyici sahneleri aşağıda sizin için derledik.

Burcu’ya Romantik Sürpriz!

Burcu’nun Damarına Basmayacaksın!

Burcu Ben Sana Aşık Oldum!

Umut ve Pelin Sahneler